Cape Mitikas

  • • Lækker udsigt
  • • Nybygget poolområde
  • • Gratis wifi

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Cape Mitikas er et autentisk græsk og familiedrevet lejlighedshotel, der ligger i en grøn have med oliventræer og en udsigt ud over Achladiesstranden. På sommeraftener kan man nyde rødlysende solnedgange og det glitrende hav under en stjerneklar himmel.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Et meget charmerende hotel, vidunderligt beliggende ved strand og hav. Pænt indrettet, venlige væ...
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cape Mitikas er et lejlighedshotel, som består af to bygninger i 2 og 3 etager. Her er et nybygget poolområde med pool, børnepool og poolbar. Solstole og parasoller. På stranden er der solstole mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Poolbar på stranden der serverer snacks og drikkevarer. Bar på stranden serverer lette måltider. Receptionen er bemandet kl. 08.00-23.00. Ca. 200 m til supermarked. Fra stranden kan man tage en taxibåd til Skiathos by. Parkering. Stejl bakke fører ned til hotellet og til stranden. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 m fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.