Avaton Resort & Spa

apollo mondo one of a kind

  • • Hotel for gæster over 16 år
  • • Smuk udsigt over Calderan
  • • Morgenmad indgår

Hotel Avaton Resort & Spa ligger på en klippe med smuk udsigt over Calderan på Santorini og er et elegant hotel for gæster over 16 år. Restauranten serverer retter af lokale og friske råvarer, hvor du kan vælge at spise på første parket ud mod havet. Nyd sol og bad ved poolområdet, eller forkæl dig selv med en afslappende behandling i hotellets spa-område. Hotellet er blevet valgt som et af vores Apollo Mondo One of a Kind hoteller, nøje udvalgte perler, der tilbyder en unik hoteloplevelse.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

service ved morgen mad+morgenmad rengørening
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 km
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Avaton Resort & Spa tilbyder et afslappende ophold blandt klipperne i Imerovigli med smuk udsigt over havet. Hotellet er opført i en traditionel kykladisk stil med hvid facade og bløde kanter.

Poolområdet tilbyder en imponerende udsigt over havet, og her findes solstole, parasoller og poolhåndklæder. I løbet af dagen serveres lette snacks og cocktails ved poolen.

Mad og drikke
Hotellets restaurant anvender lokale og friske produkter og tilbyder en à la carte-menu til morgenmad, frokost og middag. På vinkortet finder du nogle af Grækenlands fineste vine. Det er også muligt at spise middag ude på kanten af Calderan med fantastisk udsigt.

Spa og velvære
Den luksuriøse spa-afdeling på Avaton Resort & Spa er et besøg værd. Nyd forskellige pools, dampbad, infrarød sauna, massage og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Der er også rum til par for dem, der ønsker behandlinger sammen.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet.

Oplev omgivelserne
Ca. 2 kilometer væk ligger Fira, hovedstaden i Santorini, med alt fra eksklusive til enklere restauranter, barer og butikker.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad
Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner

Alle hoteller i Caldera

Andromeda Villas & Spa Resort

Dette elegante hotel passer til dig, der søger romantiske omgivelser på Santorini. Restauranten byder på fantastiske retter og med en smuk solnedgang som kulisse. For ekstra forkælelse kan du booke en suite med privat pool.

Kafieris Blue

Fra poolområdet på Kafieris Blue har du en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i 1-værelses lejligheder og har gåafstand til Fira centrum med et godt udvalg af restauranter, barer og butikker.

Caldera's Lilium

Hotel Caldera´s Lilium har en fantastisk udsigt fra hotellet, og solnedgangene ligner noget, som man kun ser i film og på postkort. Men det er nu rigtigt nok, og udsigten fungerer som en smuk kulisse til en hyggelig middag og et godt glas vin. Det betænksomme personale skal nok også gøre sit til, at du får en skøn ferie. For at bo på Caldera´s Lilium skal du være fyldt 15 år.

El Greco Resort & Spa

Velkommen til hotellet El Greco Resort & Spa i Caldera på Santorini, som byder på hvidkalkede huse, flere poolområder med børnepool og jacuzzi. Nyd god mad fra det græske køkken, en afslappende spa og til Santorinis hovedstad Fira, det er kun få minutters gang.

Santorini Palace

På Santorini Palace kan du slå dig ned ved poolen og nyde panoramaudsigten over Det Ægæiske Hav. Når du bliver sulten har hotellet både poolbar og restaurant. Der er blot nogle minutters gåafstand til kanten af den berømte og smukke caldera.

Regina Mare

På hotel Regina Mare er det umuligt ikke at blive henført af den uforglemmelige udsigt over Det Ægæiske Hav. De rolige omgivelser og den smukke natur i Imerovigli skaber en skøn atmosfære og ideelle forhold for den totale afslapning.

Caldera's Dolphin Suites

På hotel Caldera's Dolphin Suites mødes du af en afslappende atmosfære. Hvor du end befinder dig, har du fantastisk udsigt over havet. Ved hotellets elegante poolområde har du bedst mulighed for at nyde havbrisen og udsigten.

Mr & Mrs White Santorini

Mr & Mrs White Santorini er et stilfuldt hotel med en magisk postkortudsigt over havet. Hotellet ligger nær Oia i det nordlige Santorini, og udsigten bliver ikke bedre end dette. Hotellet har to pools og en restaurant med en veranda, der er som skabt til romantiske middage. Morgenmaden leveres til dit værelse hver morgen, så du kan nyde en afslappende stund på terrassen.

The Majestic Santorini

Majestic Santorini er et stilfuldt og smukt hotel, der kan prale af en magisk smuk udsigt over havet og den nærliggende vulkanø. Bo i dobbeltværelse med havudsigt, og du kan også nyde den smukke udsigt fra din terrasse. Hotellet byder på tre restauranter, tre pools og er tæt på Firá hvor der er restauranter, barer og selvfølgelig endnu mere af den smukke udsigt.

Orama Hotel & Spa

Orama Hotel & Spa er et moderne hotel med et lyst og gennemført design. Her finder du to store swimmingpools og en børnepool. Hotellet ligger en kort gåtur fra Firas centrum, hvor du kan nyde et bredt udvalg af restauranter, barer og underholdning samt den fantastiske solnedgang. Hvis du vil nyde en solnedgang helt for dig selv, skal du booke et deluxe-værelse med havudsigt.