Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar - daglig genopfyldning af en flaske vand er inkluderet. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso kaffemaskine. En flaske vin og frugt er på værelset ved ankomsten. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.

Suite

Suiter med to balkoner, den ene med opvarmet jacuzzi. Suiterne er placeret på øverste etage af hotellet. En dobbeltseng og et opholdsområde. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar - daglig genopfyldning af en flaske vand inkluderet. En flaske vin og frugt er på værelset ved ankomsten. Nespresso kaffemaskine - kapsler medfølger. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med delt udeplads og direkte adgang til fælles pool. En dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar (mod betaling). Daglig opfyldning af vand. En flaske vin samt frisk frugt findes på værelset ved ankomst. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.