Bedømmelse af Arion

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

198 bedømmelser
Meget godt
 
96
Godt
 
77
Middel
 
18
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

20-08-2019

Indlæg af M4750VOterrym Flensborg, Tyskland

Fantastisk Sted

Flot Hotel Dejlig omgivelser Flot Udsigt God mad Glad venlig betjening af alle på stedet 20 minutters gåtur til byen, eller en taxa til 5-6 Euro Var der i 14 dage og kunne godt have klaret en uge mere Sikkert ikke sidste gang vi er der Kan godt anbefales

 
30-07-2018

Indlæg af csajesper

Super beliggenhed

Vi var på hotel Arion i 7 dage og var glædeligt overrasket,sikke en beliggenhed,udsigt over byen og smukke bjerge i baggrunden og kun en lille gåtur til en lækker strand(Lemonaki),lidt længer gåtur til byen men man gå langs vandet(skønt)vores værelse var småt men flot rengjort hver dag og virkeligt sødt personale!

 
27-07-2016

Indlæg af Lene K

Fint hotel men undlad all inclusive og synd at poolbaren trækker det samlede indtryk ned

Hotellet er overordnet set udemærket, men hvad angår deres poolbar så er personalet simpelthen for dårligt. De virker slet ikke interesseret i at servicere. Vi opgraderede fra halvpension til all inclusive. Her skal man så lige være opmærksom på at dette ikke betyder alt inklusiv. I poolbaren er det kun 3 "skrabede" forudbestemte retter man kan bestille mellem 13:30 og 14:30, samt et meget begrænset udvalg af drikkevarer. Eksempelvis kan man kun få filterkaffe, hvilket fyren i baren altid havde glemt at tænde for.

 
03-08-2010

Indlæg af bentearne Nordborg, Danmark

Et hotel med en fantastisk afslappende atmosfære med skøn udsigt

Hotel Arion er det perfekte sted for en afslappende ferie. Hotellet har en fantastisk udsigt over kokkari by, stranden og bjergene. Det er tydeligt at mærke at personalet har et godt arbejdsmiljø. De er varme og hjælpsomme og det et en god atmosfærre. Det var en nydelse hver aften at sætte sig til bords udepå terassen og nyde de dejlige omgivelser og den dejlige mad.

 
19-07-2020

Indlæg af LaraBelcijan

Above expectations

Everything was beyond expectations. Rooms were clean and all of the staff was very friendly. Food was amazing, especially on “grill night” when they had home made gyros. Also the view from the hotel is amazing. We definitelly recomend this hotel.