Olympia Village

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

En ægte lille Grækenlandsperle med varm og personlig atmosfære. Hotellets ejer byder gæsterne velkommen med åbne arme. Her bor du godt i rummelige og pænt indrettede lejligheder med en skøn have lige uden for vinduet. Trods den rolige beliggenhed uden trafikstøj, bor du i gåafstand til gode restauranter og skønne dukkerter i havet.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder superior for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder deluxe for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Smukt, velpasset hotel men stemning af at være gæst hos familien. Fantastisk personligt værelse.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 54 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 70 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Olympia Village er et populært hotel med en rolig og afsondret beliggenhed. Lejlighederne har alle et forskelligt design, hvilket bidrager til den charmerende og personlige atmosfære. Blot et stenkast væk finder du stenstranden til en dejlig dukkert i det krystalklare vand. Om aftenen er det rart at slentre ind i centrum af charmerende Kokkari, hvor torvet er omkranset af hyggelige restauranter og taverner med udsigt over vandet.

Gratis wifi i receptionen, som er åben fra tidlig morgen til sen aften. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 350 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Alle hoteller i Kokkari

Archangelos Village

Hvis du længes efter ægte græsk gæstfrihed og hjemlig indkvartering, er dette strandhotel lige noget for dig. Det populære hotel Archangelos Village er smukt beliggende kun et stenkast fra stenstranden i Kokkari. Familieejet hotel af Anna og datteren Cissi, som virkelig går den ekstra mil for deres gæster.

Athena

Der er noget særligt ved familiedrevne hoteller - en omsorgsfuld varme, et højt serviceniveau og et populært hotelområde. Alt dette venter på hotel Athena, som ligger lige ved rullestensstranden samt de charmerende strandrestauranter. Poolen som har børnesektion er idyllisk beliggende med Kokkaris frodige bakker i baggrunden.

Topaz

Topaz er et familieejet lille lejlighedshotel beliggende i den charmerende by Kokkari på nordlige Samos. Hotellet ligger i nærheden af den dejlige rullestensstrand, og centrum med restauranter og taverner ligger en kort gåtur væk.

Arion

Hotel Arion ligger i rolige omgivelser på en bjergskråning ovenfor Kokkari. En bakke fører dig ned til den dejlige rullestensstrand, men hvis du hellere vil blive på hotellet, findes her en skøn pool.

Olympia Beach

Lige ved den smukke stenstrand i Kokkari, med det klare vand ligger Hotel Olympia Beach. På stranden venter solstolen på dig til en afslappende ferie i solen.

Angela Samos

Lejlighedshotellet Angela Samos har en central beliggenhed bag ved kirken i den hyggelige by Kokkari på den nordøstlige del af Samos. Her findes et lille poolområde, og rullestensstranden ligger inden for kort afstand.