Olympia Village

  • • Rolige omgivelser
  • • Høj gæstetilfredshed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

En ægte lille Grækenlandsperle med varm og personlig atmosfære. Hotellets ejer byder gæsterne velkommen med åbne arme. Her bor du godt i rummelige og pænt indrettede lejligheder med en skøn have lige uden for vinduet. Trods den rolige beliggenhed uden trafikstøj, bor du i gåafstand til gode restauranter og skønne dukkerter i havet.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses superior lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses deluxe lejligheder for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Indehaveren kerer sig dagligt om, at alle gæster har det godt, og at alting fungerer. Alt persona...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 51 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 70 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Olympia Village er et hyggeligt hotel i rolige omgivelser. Alle lejligheder er forskelligt indrettet og bidrager til den hyggelige charmerende atmosfære. Stranden ligger kun et stenkast væk. Gratis wifi i receptionen, der er åben fra tidlig morgen til sen aften.

Om aftenen kan du nemt gå ind til centrum af Kokkari med hyggelige restauranter og taverner med udsigt over havet. Ingen trafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen 350 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Alle hoteller i Kokkari

Archangelos Village

Populære Archangelos Village ligger i byen Kokkari og tæt på rullestensstranden. Er du til lokal og gæstfri stemning frem for luksus, er dette hotel lige noget for dig. På tagterrassen er der jacuzzi, hvor du kan nyde den vidunderlige udsigt mod bjerget. Om aftenen kan du slå dig ned på en af de nærliggende hyggelige taverner og nyde lokale specialiteter.

Athena

Der er noget særligt ved familiedrevne hoteller - en omsorgsfuld varme, et højt serviceniveau og et populært hotelområde. Alt dette venter på hotel Athena, som ligger lige ved rullestensstranden samt de charmerende strandrestauranter. Poolen som har børnesektion er idyllisk beliggende med Kokkaris frodige bakker i baggrunden.

Topaz

Topaz er et familieejet lille lejlighedshotel beliggende i den charmerende by Kokkari på nordlige Samos. Hotellet ligger i nærheden af den dejlige rullestensstrand, og centrum med restauranter og taverner ligger en kort gåtur væk.

Arion

Hotel Arion ligger i rolige omgivelser på en bjergskråning ovenfor Kokkari. En bakke fører dig ned til den dejlige rullestensstrand, men hvis du hellere vil blive på hotellet, findes her en skøn pool.

Olympia Beach

Lige ved den smukke stenstrand i Kokkari, med det klare vand ligger Hotel Olympia Beach. På stranden venter solstolen på dig til en afslappende ferie i solen.