Archangelos Village

  • • Vores gæster elsker hotellet
  • • Nær stranden
  • • Jacuzzi på tagterrassen

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Populære Archangelos Village ligger i byen Kokkari og tæt på rullestensstranden. Er du til lokal og gæstfri stemning frem for luksus, er dette hotel lige noget for dig. På tagterrassen er der jacuzzi, hvor du kan nyde den vidunderlige udsigt mod bjerget. Om aftenen kan du slå dig ned på en af de nærliggende hyggelige taverner og nyde lokale specialiteter.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi blev taget rigtig godt imod og der var en hyggelig atmosfære på hotellet. Morgenbrød på dørhån...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 64 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Archangelos Village er et charmerende og populært hotel beliggende nær rullestensstranden i Kokkari. Her hersker en velkommende og familiær stemning.

Hotellet består af seks bygninger og er beliggende nær restauranter, barer og butikker i Kokkaris centrum. På tagterrassen findes jacuzzi for seks personer, og hvis du vil bade i havet, ligger rullestensstranden på den anden side af vejen. Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben fra morgen til aften. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Kokkari

Olympia Village

En ægte lille Grækenlandsperle med varm og personlig atmosfære. Hotellets ejer byder gæsterne velkommen med åbne arme. Her bor du godt i rummelige og pænt indrettede lejligheder med en skøn have lige uden for vinduet. Trods den rolige beliggenhed uden trafikstøj, bor du i gåafstand til gode restauranter og skønne dukkerter i havet.

Athena

Der er noget særligt ved familiedrevne hoteller - en omsorgsfuld varme, et højt serviceniveau og et populært hotelområde. Alt dette venter på hotel Athena, som ligger lige ved rullestensstranden samt de charmerende strandrestauranter. Poolen som har børnesektion er idyllisk beliggende med Kokkaris frodige bakker i baggrunden.

Topaz

Topaz er et familieejet lille lejlighedshotel beliggende i den charmerende by Kokkari på nordlige Samos. Hotellet ligger i nærheden af den dejlige rullestensstrand, og centrum med restauranter og taverner ligger en kort gåtur væk.

Arion

Hotel Arion ligger i rolige omgivelser på en bjergskråning ovenfor Kokkari. En bakke fører dig ned til den dejlige rullestensstrand, men hvis du hellere vil blive på hotellet, findes her en skøn pool.

Olympia Beach

Lige ved den smukke stenstrand i Kokkari, med det klare vand ligger Hotel Olympia Beach. På stranden venter solstolen på dig til en afslappende ferie i solen.