Olympia Beach

Lige ved den smukke stenstrand i Kokkari, med det klare vand ligger Hotel Olympia Beach. På stranden venter solstolen på dig til en afslappende ferie i solen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 14 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Den smukke udsigt over havet fra Hotel Olympia Beach er svær at slå! Hotellet er bygget i traditionel stil og har en hyggelig atmosfære. Hotellet er beliggende lige ved stranden i Kokkari i det nordlige Samos. Herfra har du en kort gåtur ind til centrum, hvor der er hyggelige restauranter og tavernaer. Langs strandpromenaden venter små hyggelige cafeer.

Start dagen med morgenmad i det lyse morgenmadslokale. Allerede her kan du nyde den funklende udsigt over havet og derefter fortsætte ned til solstolen, der venter på stranden.

Gratis wifi overalt på hotellet. Receptionen er åben i dagtimerne. Lokal trafik.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kokkari

Archangelos Village

Populære Archangelos Village ligger i byen Kokkari og tæt på rullestensstranden. Er du til lokal og gæstfri stemning frem for luksus, er dette hotel lige noget for dig. På tagterrassen er der jacuzzi, hvor du kan nyde den vidunderlige udsigt mod bjerget. Om aftenen kan du slå dig ned på en af de nærliggende hyggelige taverner og nyde lokale specialiteter.

Olympia Village

En ægte lille Grækenlandsperle med varm og personlig atmosfære. Hotellets ejer byder gæsterne velkommen med åbne arme. Her bor du godt i rummelige og pænt indrettede lejligheder med en skøn have lige uden for vinduet. Trods den rolige beliggenhed uden trafikstøj, bor du i gåafstand til gode restauranter og skønne dukkerter i havet.

Athena

Der er noget særligt ved familiedrevne hoteller - en omsorgsfuld varme, et højt serviceniveau og et populært hotelområde. Alt dette venter på hotel Athena, som ligger lige ved rullestensstranden samt de charmerende strandrestauranter. Poolen som har børnesektion er idyllisk beliggende med Kokkaris frodige bakker i baggrunden.

Topaz

Topaz er et familieejet lille lejlighedshotel beliggende i den charmerende by Kokkari på nordlige Samos. Hotellet ligger i nærheden af den dejlige rullestensstrand, og centrum med restauranter og taverner ligger en kort gåtur væk.

Arion

Hotel Arion ligger i rolige omgivelser på en bjergskråning ovenfor Kokkari. En bakke fører dig ned til den dejlige rullestensstrand, men hvis du hellere vil blive på hotellet, findes her en skøn pool.