Arion

  • • Smukt beliggende
  • • Hotelbus til strand og centrum
  • • Tilkøb halvpension

Hotel Arion ligger i rolige omgivelser på en bjergskråning ovenfor Kokkari. En bakke fører dig ned til den dejlige rullestensstrand, men hvis du hellere vil blive på hotellet, findes her en skøn pool. En aften om ugen arrangerer hotellet en græsk aften med dans og buffet.

f

Åbent køb
Fri ombooking
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du bliver smittet med Covid-19

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,8 ud af 10
Baseret på 5 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Arion i Kokkari er et populært hotel, charmerende beliggende på en bjergskråning. Ved poolområdet er der en stor pool, separat børnepool og en poolbar samt gratis solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Stranden ligger kun en kort gåtur nedenfor bakken og lokker med skønne svømmeture i det krystalklare vand. Hotellet tilbyder også sin egen bus, der kører til stranden og centrum af Kokkari flere gange om dagen.

Hotellet består af en hovedbygning og flere mindre bungalowlignende bygninger. Hovedbygningen findes en restaurant, bar og morgenmadslokale, hvor restauranten serverer græske specialiteter og internationale retter. En aften om ugen i juli-august arrangerer Hotel Arion en populær græsk aften med buffet, græsk musik og dans.

Gratis wifi på fællesområder og ved poolområdet. Hvis du vil slappe af, er der jacuzzi, sauna og massage (mod betaling). Billard og bordtennis. Kokkari centrum ligger ca. 1,3 kilometer væk, og du kan vælge, om du vil gå eller tage hotellets bus, der tilbyder transfer dertil. I byens charmerende centrum finder du flere restauranter og taverner med udsigt over havnen og vandet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.