Arion

  • • Smukt beliggende
  • • Hotelbus til strand og centrum
  • • Tilkøb halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Arion ligger i rolige omgivelser på en bjergskråning ovenfor Kokkari. En bakke fører dig ned til den dejlige rullestensstrand, men hvis du hellere vil blive på hotellet, findes her en skøn pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Mulighed for at tage bussen gratis til byen 😊
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Arion er et populært hotel, charmerende beliggende på en bjergskråning i Kokkari. Ved poolområdet er der en stor pool, separat børnepool og en poolbar samt gratis solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Stranden ligger kun en kort gåtur nedenfor bakken og lokker med skønne svømmeture i det krystalklare vand. Hotellet tilbyder også sin egen bus, der kører til stranden og centrum af Kokkari flere gange om dagen.

Hotellet består af en hovedbygning og flere mindre bungalowlignende bygninger. Hovedbygningen findes en restaurant, bar og morgenmadslokale. Restauranten serverer græske specialiteter og internationale retter. En aften om ugen i juli og august arrangeres en populær græsk aften med buffet, græsk musik og dans på hotellet.

Gratis wifi på fællesområder og ved poolområdet. Hvis du vil slappe af, er der jacuzzi, sauna og massage (mod betaling). Billard og bordtennis. Kokkari centrum ligger ca. 1,3 kilometer væk, og du kan vælge, om du vil gå eller tage hotellets bus, der tilbyder transfer dertil. I byens charmerende centrum finder du flere restauranter og taverner med udsigt over havnen og vandet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Kokkari

Archangelos Village

Hvis du længes efter ægte græsk gæstfrihed og hjemlig indkvartering, er dette strandhotel lige noget for dig. Det populære hotel Archangelos Village er smukt beliggende kun et stenkast fra stenstranden i Kokkari. Familieejet hotel af Anna og datteren Cissi, som virkelig går den ekstra mil for deres gæster.

Olympia Village

En ægte lille Grækenlandsperle med varm og personlig atmosfære. Hotellets ejer byder gæsterne velkommen med åbne arme. Her bor du godt i rummelige og pænt indrettede lejligheder med en skøn have lige uden for vinduet. Trods den rolige beliggenhed uden trafikstøj, bor du i gåafstand til gode restauranter og skønne dukkerter i havet.

Athena

Der er noget særligt ved familiedrevne hoteller - en omsorgsfuld varme, et højt serviceniveau og et populært hotelområde. Alt dette venter på hotel Athena, som ligger lige ved rullestensstranden samt de charmerende strandrestauranter. Poolen som har børnesektion er idyllisk beliggende med Kokkaris frodige bakker i baggrunden.

Topaz

Topaz er et familieejet lille lejlighedshotel beliggende i den charmerende by Kokkari på nordlige Samos. Hotellet ligger i nærheden af den dejlige rullestensstrand, og centrum med restauranter og taverner ligger en kort gåtur væk.

Olympia Beach

Lige ved den smukke stenstrand i Kokkari, med det klare vand ligger Hotel Olympia Beach. På stranden venter solstolen på dig til en afslappende ferie i solen.