Archangelos Village

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hvis du længes efter ægte græsk gæstfrihed og hjemlig indkvartering, er dette strandhotel lige noget for dig. Det populære hotel Archangelos Village er smukt beliggende kun et stenkast fra stenstranden i Kokkari. Familieejet hotel af Anna og datteren Cissi, som virkelig går den ekstra mil for deres gæster.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Virkelig høj standard og meget meget fin service.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 73 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hos det charmerende Archangelos Village får ejeren Anna og datteren Cissi alle gæster til at føle sig velkomne og plejet fra dag ét. Familiestemningen skinner igennem i alt på hotellet - dette hotel drives med kærlighed.

Hotellet består af seks bygninger og ligger tæt på restauranter, barer og butikker i centrum af Kokkari. På tagterrassen er der jacuzzi til seks personer, og har man lyst til en dukkert i havet, ligger stenstranden lige på den anden side af vejen.

Gratis wifi på hele hotellet. Ønsker du en ny feriebog, er der mange at vælge imellem på hotellets bibliotek. Receptionen er åben fra morgen til aften. Begrænset lokal trafik uden for hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Kokkari

Olympia Village

En ægte lille Grækenlandsperle med varm og personlig atmosfære. Hotellets ejer byder gæsterne velkommen med åbne arme. Her bor du godt i rummelige og pænt indrettede lejligheder med en skøn have lige uden for vinduet. Trods den rolige beliggenhed uden trafikstøj, bor du i gåafstand til gode restauranter og skønne dukkerter i havet.

Athena

Der er noget særligt ved familiedrevne hoteller - en omsorgsfuld varme, et højt serviceniveau og et populært hotelområde. Alt dette venter på hotel Athena, som ligger lige ved rullestensstranden samt de charmerende strandrestauranter. Poolen som har børnesektion er idyllisk beliggende med Kokkaris frodige bakker i baggrunden.

Topaz

Topaz er et familieejet lille lejlighedshotel beliggende i den charmerende by Kokkari på nordlige Samos. Hotellet ligger i nærheden af den dejlige rullestensstrand, og centrum med restauranter og taverner ligger en kort gåtur væk.

Arion Samos

Hotel Arion Samos ligger i rolige omgivelser på en bjergskråning ovenfor Kokkari. En bakke fører dig ned til den dejlige rullestensstrand, men hvis du hellere vil blive på hotellet, findes her en skøn pool.

Olympia Beach

Lige ved den smukke stenstrand i Kokkari, med det klare vand ligger Hotel Olympia Beach. På stranden venter solstolen på dig til en afslappende ferie i solen.

Angela Samos

Lejlighedshotellet Angela Samos har en central beliggenhed bag ved kirken i den hyggelige by Kokkari på den nordøstlige del af Samos. Her findes et lille poolområde, og rullestensstranden ligger inden for kort afstand.