Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelse med udeplads og delt pool

Deluxe-værelser med terrasse og delt pool. På terrassen er der to stole og et bord samt to komfortable solstole. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Værelset består af et soveværelse og et opholdsområde som er adskilt af en væg med en skydedør. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i to sovesofaer eller i to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse og havudsigt. Junior-suiten består af en soveværelsesdel og opholdsrum med få trin mellem delene. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Suite med udeplads og delt pool

Suiter med terrasse og delt pool. Suiten består af et soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse og delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng eller fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.