Lindos Blu

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Lindos Blu er et elegant hotel med et højt serviceniveau, der byder gæster over 17 år velkommen. Hotellet er rummeligt og indbydende og tilbyder spektakulær havudsigt fra poolen. Atmosfæren er romantisk, og der er mange steder til en eftermiddagscocktail eller en middag med levende lys.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter med delt pool for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,7 ud af 10
Baseret på 7 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lindos Blu er beliggende lige uden for Lindos og er et moderne og stilfuldt boutiquehotel for gæster over 17 år. Her bor du i fredelige omgivelser med en fantastisk udsigt over havet og kan nyde god service.

Hotellet har to forskellige poolområder med i alt tre pools. Gratis solstole og parasoller, både ved poolen og stranden. Poolbaren Allegro tilbyder drinks, smoothies og snacks. Gratis pool-/strandhåndklæder.

Hotellets hovedrestaurant, Smeraldo, serverer morgenmadsbuffet og middag samt à la carte-frokoster. Lindos Blu har også à la carte-restaurant Five Senses art Kouzina, der bringer alle dine sanser til live. (Nobel påklædning kræves i begge restauranter.) Nyd en drink før eller efter middagen i loungebaren Luna Rossa i selskab med den fantastiske udsigt.

Gratis wifi i hele hotelområdet. Tennis (udstyr mod depositum). Gratis fitnessrum med havudsigt. Spa med afslappende behandlinger og massage mod betaling. Minimarked. Guldsmed. Skønhedssalon og frisør mod betaling. Gratis sauna og dampbad. Indendørs pool med jacuzzi. Ca. 50 meter til stranden.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg. Gæster som ønsker specialkost pga. allergi bedes kontakte vores rejsekonsulenter på 35 20 19 00 inden afrejse.

Værd at vide

Hotellet er for gæster over 17 år.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder