Lindos Blu

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Lindos Blu er et elegant hotel med et højt serviceniveau, der byder gæster over 17 år velkommen. Hotellet er rummeligt og indbydende og tilbyder spektakulær havudsigt fra poolen. Atmosfæren er romantisk, og der er mange steder til en eftermiddagscocktail eller en middag med levende lys.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter med delt pool for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk beliggenhed og kæmpehøjt serviceniveau
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lindos Blu er beliggende lige uden for Lindos og er et moderne og stilfuldt boutiquehotel for gæster over 17 år. Her bor du i fredelige omgivelser med en fantastisk udsigt over havet og kan nyde god service.

Hotellet har to forskellige poolområder med i alt tre pools. Gratis solstole og parasoller, både ved poolen og stranden. Poolbaren Allegro tilbyder drinks, smoothies og snacks. Gratis pool-/strandhåndklæder.

Hotellets hovedrestaurant, Smeraldo, serverer morgenmadsbuffet og middag samt à la carte-frokoster. Lindos Blu har også à la carte-restaurant Five Senses art Kouzina, der bringer alle dine sanser til live. (Nobel påklædning kræves i begge restauranter.) Nyd en drink før eller efter middagen i loungebaren Luna Rossa i selskab med den fantastiske udsigt.

Gratis wifi i hele hotelområdet. Tennis (udstyr mod depositum). Gratis fitnessrum med havudsigt. Spa med afslappende behandlinger og massage mod betaling. Minimarked. Guldsmed. Skønhedssalon og frisør mod betaling. Gratis sauna og dampbad. Indendørs pool med jacuzzi. Ca. 50 meter til stranden.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Gæster som ønsker specialkost pga. allergi bedes kontakte vores rejsekonsulenter på 35 20 19 00 inden afrejse.

Værd at vide

Hotellet er for gæster over 17 år.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Hotel AquaGrand Exclusive Deluxe Resort lige uden for Lindos på Rhodos er et luksushotel for gæster over 16 år. Der er flere restauranter og barer at vælge imellem, en dejlig spa og et par skønne pools, og en perfekt beliggenhed direkte ved havet.