Lindos Blu

Lindos Blu er et elegant hotel med et højt serviceniveau, der byder gæster over 17 år velkommen. Hotellet tilbyder spektakulær havudsigt fra poolen. Atmosfæren er romantisk, og der er mange steder til en eftermiddagscocktail eller en middag med levende lys.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter med delt pool for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,8 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lindos Blu er beliggende lige uden for Lindos og er et moderne og stilfuldt boutiquehotel for gæster over 17 år. Her bor du i fredelige omgivelser med en fantastisk udsigt over havet og kan nyde god service.

Hotellet har to forskellige poolområder med i alt tre pools. Gratis solstole og parasoller, både ved poolen og stranden. Poolbaren Allegro tilbyder drinks, smoothies og snacks. Gratis pool-/strandhåndklæder.

Hotellets hovedrestaurant, Smeraldo, serverer morgenmadsbuffet og middag samt à la carte-frokoster. Lindos Blu har også à la carte-restaurant Five Senses art Kouzina, der bringer alle dine sanser til live. (Nobel påklædning kræves i begge restauranter.) Nyd en drink før eller efter middagen i loungebaren Luna Rossa i selskab med den fantastiske udsigt.

Gratis wifi i hele hotelområdet. Yogahold. Tennis (udstyr mod betaling). Gratis fitnessrum med havudsigt. Spa med afslappende behandlinger og massage mod betaling. Minimarked. Skønhedssalon og frisør mod betaling. Gratis sauna og dampbad. Indendørs pool med jacuzzi. Ca. 50 meter til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Hotel for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Søger du en ferie ud over det sædvanlige og ønsker at bo i en junior-suite superior med direkte adgang til en privat eller fælles pool, er AquaGrand Exclusive Deluxe Resort udenfor Lindos hotellet for dig. Her er stemningen rolig og behagelig, og hotellet er kun for gæster over 16 år.

Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort har en perfekt beliggenhed over stranden ved Vlycha Bay, som regnes for at være en af de mest idylliske og smukke strande på Rhodos. All Inclusive indgår og her venter flere pools, blandt andet et afslapningsbassin for voksne og en pool med vandrutsjebaner og selvfølgelig en dejlig strand.