Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort har en perfekt beliggenhed over stranden ved Vlycha Bay, som regnes for at være en af de mest idylliske og smukke strande på Rhodos. All Inclusive indgår og her venter flere pools, blandt andet et afslapningsbassin for voksne og en pool med vandrutsjebaner og selvfølgelig en dejlig strand.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser med delt pool for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Junior-suiter for 2-4 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Suiter med delt pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Lindos Royal Resort kan du få en dejlig og behagelig ferie - All Inclusive indgår og du kan vælge mellem flere restauranter i løbet af ugen. Du kan også spille tennis, deltage i forskellige aktiviteter såsom yoga eller aerobic, svømme rundt i relaxpoolen og bare slappe af, eller tage en tur i en af de sjove vandrutsjebaner.

Hotellet har syv pools. To afslapningspools kun for voksne - aldersgrænsen 16 år, to aktivitetspools, en separat børnepool, en pool med seks vandrutsjebaner af forskellig længde og en udendørs pool i hotellets spa. For at bruge vandrutsjebanerne skal du være seks år gammel og mindst 140 cm høj. Broer og stenmure adskiller nogle pools. Solstole og parasoller ved pools er gratis. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. Solstole og parasoller på stranden er gratis.

Lindos Royal Resort har en buffetrestaurant, hvor du spiser morgenmad, frokost og middag. Der er også tre à la carte restauranter med inspiration fra det græske køkken, køkkener omkring Middelhavet og en grillrestaurant og her kan du spise en middag om ugen. À la carte-restauranterne er åbne 6 dage om ugen, og bordreservation er påkrævet. Dresscode - pæn påklædning til mænd til middag. Der er også to poolbarer, der udover drinks serverer snacks i løbet af dagen. Baren i lobbyen er åben om aftenen, men er ikke en del af hotellets All Inclusive-program.

Yoga, pilates, vandaerobic og fitnessrum med en aldersgrænse på 14 år. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 6-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Dagsaktiviteter og aftenunderholdning. Massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling med en aldersgrænse på 12 år.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet har en hovedbygning med 6 etager og sidebygninger med 3 eller 4 etager - alle bygninger har elevator. Minimarked. Sandstrand med grus og småsten. På stranden er der solstole og parasoller og vandsport, alt sammen mod betaling. Det er 4 kilometer til Lindos by og 45 kilometer til Rhodos by.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
  • Snacks i poolbarerne, kl. 12.00-17.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
  • En middag om ugen i en af de tre à la carte restauranter, kl. 19.00-21.30
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i poolbarerne, kl. 10.00-23.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Søger du en ferie ud over det sædvanlige og ønsker at bo i en junior-suite superior med direkte adgang til en privat eller fælles pool, er AquaGrand Exclusive Deluxe Resort udenfor Lindos hotellet for dig. Her er stemningen rolig og behagelig, og hotellet er kun for gæster over 16 år.

Lindos Blu

Lindos Blu er et elegant hotel med et højt serviceniveau, der byder gæster over 17 år velkommen. Hotellet tilbyder spektakulær havudsigt fra poolen. Atmosfæren er romantisk, og der er mange steder til en eftermiddagscocktail eller en middag med levende lys.