AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Søger du en ferie ud over det sædvanlige og ønsker at bo i en junior-suite superior med direkte adgang til en privat eller fælles pool, er AquaGrand Exclusive Deluxe Resort udenfor Lindos hotellet for dig. Her er stemningen rolig og behagelig, og hotellet er kun for gæster over 16 år.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser, seafront, for 1-2 personer eller 2 personer. Junior-suiter superior med delt pool for 2 personer. Junior-suiter superior med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt. Fantastisk sted
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Flere pools og nær stranden
AquaGrand Exclusive Deluxe Resort har pools placeret i frodige omgivelser med udsigt over havet og den berømte Navarone Bay. Her er solstole, parasoller og poolhåndklæder. Der er også en poolbar, hvor du kan beundre solnedgangen. Hotellet har også et smalt, 200 meter langt separat strandområde med krystalklart vand.

Velsmagende mad på flere restauranter
Der er flere restauranter på hotellet, hovedrestauranten Pentapolis serverer morgenmad og middag. Zen Asian Fusion byder på uventede smagskombinationer, delikatesser af forskellig art og har også en bred vin- og cocktailliste. På stranden har Sensia en omfattende a la carte-menu, der serverer alt lige fra græske specialiteter til internationale snacks hele dagen. På Blue Fin, en finere a la carte-restaurant ved havet, kan du overlade det til erfarne sommelierer at anbefale vin og mad for en kulinarisk oplevelse. Olivino er en snackbar ved poolen, der serverer sunde muligheder som smoothies, proteinshakes og tilbyder også en række veganske og vegetariske retter. Du kan få noget at drikke hos Sensia Beach Bar ved stranden og Zen Bar. Slim Line juicebar ved poolen tilbyder en række alkoholfrie drikkevarer, lige fra friskpresset juice til alkoholfri øl. Og derudover tilbydes roomservice også døgnet rundt. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter.

Sundhed og velvære
Hotellet har en spa med flere behandlingsrum og en bred vifte af behandlinger. Der er et veludstyret fitnessrum, der også tilbyder personlig træning mod betaling. Eller måske vil du prøve yoga ved solopgang med hotellets uddannede instruktører?

Øvrigt
Gratis wifi på fællesområder. Aftenunderholdning med livemusik og/eller dans hver dag. For kunstelskere er der mange kunstværker på hotellet og derudover et lille galleri. Et minimarked og en butik, der sælger damemode findes også på hotellet.

Hotellet ligger kun 2,5 km fra pittoreske Lindos på Rhodos' østkyst. Der er butikker og mange restauranter og et vidunderligt natteliv. Via en lille asfalteret vej kan du let komme fra hotellet til byen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middagen kl. 18.30-21.30.

Eksklusivt hotel

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Lindos

Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort har en perfekt beliggenhed over stranden ved Vlycha Bay, som regnes for at være en af de mest idylliske og smukke strande på Rhodos. All Inclusive indgår og her venter flere pools, blandt andet et afslapningsbassin for voksne og en pool med vandrutsjebaner og selvfølgelig en dejlig strand.

Lindos Blu

Lindos Blu er et elegant hotel med et højt serviceniveau, der byder gæster over 17 år velkommen. Hotellet tilbyder spektakulær havudsigt fra poolen. Atmosfæren er romantisk, og der er mange steder til en eftermiddagscocktail eller en middag med levende lys.