Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. En dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse, Seafront

Deluxe-værelser, seafront mod havet. Balkon og havudsigt. En dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse med pooludsigt. En dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite superior med delt pool

Junior-suiter superior med terrasse og udgang til delt pool. Trappe fra værelset ned til poolen. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite superior med privat pool

Junior-suite superior med terrasse og privat pool. Der er komfortable solstole på terrassen. Åben planløsning med opholdsrum, sofa og bord og soveværelse med dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 56 kvm.
Antal personer: 2 personer.