Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 21 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 21 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Familie-værelset består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med to enkeltsenge. Skydedør med matteret glas mellem værelsesdelen. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelse superior

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Familie-værelset består af et soveværelse og en åben planløsning. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse og delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.