Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse i sidebygningen

Familie-værelser i sidebygningen med dobbeltseng og et lille separat værelse med enkeltseng. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med to enkeltsenge. Skydedør mellem værelserne. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.