Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,6 ud af 10 baseret på 102 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,6 / 10
Rengøring
 
5,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,7 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
7,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Roen og at det lå lige ved vandet
-
Bare lidt bedre rengøring og et bedre udvalg af drinks på all inclusive menuen

Bekræftet køb : 2024-06-10


10 ud af 10

+
beliggenhed og mad
-
Air condition på værrelset kølede ikke, vi klagede over det til hotellet, der kom en montør. det hjalp ikke. sidste dag skulle vi have en sen udtjekning, her blev vi flyttet til et andet værelse, her virkede air-con upåklagelig, træls at ha boet på et værelse, og klaget over air-conr, det har været nogle strænge nætter med ca 32-35 g ØvØv

Bekræftet køb : 2024-06-10


9 ud af 10

+
Placering var det bedste ved hotellet og at den var ikke så stor. Den var ikke overant af turister. Jeg kunne virkelig slappe af og stresse af.
-

Bekræftet køb : 2024-06-05


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-26


9 ud af 10

+
GOD MAD OG DEJLIGT OMRÅDE
-
DÅRLIGE SOLVOGNE VED POOL-- DE KUNNE GODT FORBEDRE ADGANGSVEJEN LANGS STRANDEN, DA DET NÆSTEN VAR LIVSFARLIGT AT GÅ TUE LANGS VEJEN

Bekræftet køb : 2024-05-20


9 ud af 10

+
Flink personale
-

Bekræftet køb : 2024-05-20


9 ud af 10

+
-
Slidte solstole

Bekræftet køb : 2024-05-19


8 ud af 10

+
Stranden
-
Faciliteter er underdimensionerede

Bekræftet køb : 2023-10-04


4 ud af 10

+
Udsigten
-
Alt var meget slidt, manglende vedligeholdelse. Manglende solstole, alle lagde håndklæder på tidlig morgen mens det endnu var mørkt uden af bruge den hele dagen. Manglende rengøring.

Bekræftet køb : 2023-10-04


2 ud af 10

+
Stranden - som man også skulle betale for at benytte - og det ved vi gælder hele Grækenland, men det er sørgeligt at det var det eneste vi gik derfra med et positivt indtryk af.
-
Rengøringen, servicen og maden burde være af bedre kvalitet, førend det på nogen måder lever op til den pris i tager for opholdet. Yderligere blev vi placeret i den ældste del af hotellet på et meget gammel værelse, hvor møblerne var i stykker, og kloakken konstant lugtede, selvom vi fik receptionen til at gøre den ren mm. Det var hæsligt at være i - vi klagede mandag morgen (vi ankom mandag kl 02 (uden toiletpapir på værelset)) og de gjorde rent i kloakken samme dag - det hjalp ikke, hvilket vi gjorde dem opmærksomme på mandag eftermiddag og vi klagede i receptionen hver dag over det og de blev ved med at sige "vi kan give jer et nyt værelse i morgen" vi fik først et nyt værelse fredag eftermiddag, hvor vi skulle tjekke ud søndag morgen.

Bekræftet køb : 2023-10-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

569 bedømmelser
Meget godt
 
191
Godt
 
163
Middel
 
106
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
64

5 nyeste bedømmelser

14-08-2022

af Jhin L Århus, Danmark

Klassisk almindelig sydeuropæisk all-inklusive.

Er kort resume af denne anmeldelse er: - standarden er 3-stjernet - maden i all-inklusive er almindelig - familiepoolen er almindelig og slidt, men stranden er fin. Vi ankom 2 familier om natten og fik at vide at der kun var 1 værelse. Da vi endelig fik vores værelser var det de forkerte, så vi måtte flytte igen dagen efter. Vi oplevede 1 gang at vores værelser ikke var rengjorte da vi kom tilbage fra poolen kl 16. Den ene dag fik alle 4 voksne dårlig mave efter at have spist i buffeten. Der er ingen pool servering og all-inclusive er kun almindelig drinks (rom og cola, gin og lime etc.) hvor alkoholen er ukendte mærker, sodavandene er kopi postmix og det serveres i et plastik krus. Der kan ikke bestilles mad i pool-baren. Familiepoolen er ved at være lidt slidt, men området er overordnet ganske fint. Voksenpoolen er nyere og ret flot. Der er få meter til en fin strand i en lille bugt. Særligt den højre side er hyggelig. Bemærk dog at det koster 10 € pr. dag for 2 solsenge og 1 parasol. Maden i all inklusive er af middel karakter. Det bærer præg af at der er lagt mere vægt på stort udvalg end kvalitet, men det er jo sædvanligt på all-inclusive. På anden aften fik alle 4 voksne i gruppen dårlig mave efter at have spist i buffeten. Servicen er ikke prangende, og særligt kokkene er tydeligvis ikke gastronomisk uddannede. Vi boede i den nye “voksenafdeling” på et famileværelse med et ekstra rum. Aircondition fungerede super. Dobbeltsengen var fin, men sovesofaen i ekstraværelset var hård som sten. Badeværelset var allerede meget slidt og både håndbruser og bidétbruser var utæt. Alt i alt havde vi en god uge på Sunrise, men man skal nok sænke sine forventninger til en 3-stjernet oplevelse.

 
30-07-2020

af Louise V Viborg, Danmark

Gennemsnitligt

Egentligt et gennemsnitligt hotel med fine faciliteter. Drikkevarerne der bliver serveret i all inclusive smager lidt underlige - især vand og cola. Der er få senge ved poolen, og de tager 12 euro pr. dag for 3 senge ved stranden. Synes hotellet er forholdsvist dyrt ift. hvad man får for pengene, tør dog ikke sige om det er grundet, at rejsen er bestilt gennem dansk rejseselskab som pakkeløsning.

 
05-08-2019

af sommerrejse

Rigtigt dejligt hotel

Vi har besøgt hotellet 2 voksne og 2 børn (14, 16 år) juli 2019. Strand: Stranden ligger lige ved hotellet. Roligt vand i bugt, rent, snorkle venligt, der er nogle store sten ude i vandet, men det er intet problem, man kan bare svømme udenom, brug evt. badesko. 2 gange dagligt vandgymnastik ved stranden. Pool: Stor fin pool. Maks dybde ca. 170 cm. Dejligt stille rundt om poolen. Ingen høj musik. Aldrig fyldt. En gang dagligt vandpolo. Der er også en lille børnepool til småbørn. Mad: Det er buffet morgen, middag og aften. Fin variation i maden, der er både græsk, asien og skandinavisk mad. Altid noget som børn kan lide. Det er en fantastisk udsigt fra restauranten og man kan sidde udendørs og spise. Altid masser af borde. Derudover serveres der hjemmebagt pizza x 2 dagligt fra stenovn. De får topkarakter. Drikkevarer: Lokale. Hotellet lidt for sig selv, men der er et lille supermarked, som har det man har behov for åben fra tidlig morgen til sen aften.Det var ikke dyrt. Ønsker man at shoppe skal man med bussen til Lindos ca 5 km, eller Rhodos ca. 50 km. Bus: Offentlig bus kører direkte fra hotellet både til Rhodos og Lindos x flere i timen. Kan befales at leje en bil i hotelreception. Det er billigt og man køre øen rundt på ca. 3 dage. Familieværelse: Rent og pænt. 1 rum med 2 enkeltsende, 1 rum med dobbelt seng, med skydedør mellem. Derudover altan/terresse og badeværelse. Underholdning: 1 x græsk aften, 1 x beachparty, 1 x ildshow inkl. fyrværkeri. Vi har haft en fantastisk ferie, og vi gerne anbefale hotellet. Vi kommer gerne igen.

 
07-06-2024

af Mari N

wunderschöner Urlaub auf jeden Fall zu empfehlen

ich bin eine Woche hier und hatte ein Doppelzimmer im 4. Stock..die Aussicht war mega schön. Das Personal war super ..vor allem Xristos und Panos von der Beachbar. Die Bucht ist wunderschön und super klares Wasser. Ein Trip nach Lindos muss unbedingt gemacht werden. Von hier sind das mit Auto/Bus nur 10 Minuten und sehr günstig, dort hinzukommen. Das Essen hier ist super lecker und viele Auswahlmöglichkeiten. Jeden Tag wird alles gereinigt, auch der Strand. Hier in der Nähe (20 Minuten zu Fuß) gibt es auch ein Wassersportcenter, wo man Jetski , Parasailing etc. Machen kann. Insgesamt ein mega schöner Urlaub, ich werde auf jeden Fall wiederkommen

 
07-06-2024

af Nikola S

Ein erhohlsamer Urlaub!

Panormitis und Kristos sind die bessten Barmans und Coctailmeister auf der ganzen Welt! Essen war sehr lecker und insgesamt das Hotel würde ich jedem empfehlen. Der Strand ist super und die Leute sehr freundlich, einfach sehr Stressfrei!