Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,7 ud af 10 baseret på 92 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,7 / 10
Rengøring
 
5,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Service
 
6,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Stranden
-
Faciliteter er underdimensionerede

Bekræftet køb : 2023-10-04


4 ud af 10

+
Udsigten
-
Alt var meget slidt, manglende vedligeholdelse. Manglende solstole, alle lagde håndklæder på tidlig morgen mens det endnu var mørkt uden af bruge den hele dagen. Manglende rengøring.

Bekræftet køb : 2023-10-04


2 ud af 10

+
Stranden - som man også skulle betale for at benytte - og det ved vi gælder hele Grækenland, men det er sørgeligt at det var det eneste vi gik derfra med et positivt indtryk af.
-
Rengøringen, servicen og maden burde være af bedre kvalitet, førend det på nogen måder lever op til den pris i tager for opholdet. Yderligere blev vi placeret i den ældste del af hotellet på et meget gammel værelse, hvor møblerne var i stykker, og kloakken konstant lugtede, selvom vi fik receptionen til at gøre den ren mm. Det var hæsligt at være i - vi klagede mandag morgen (vi ankom mandag kl 02 (uden toiletpapir på værelset)) og de gjorde rent i kloakken samme dag - det hjalp ikke, hvilket vi gjorde dem opmærksomme på mandag eftermiddag og vi klagede i receptionen hver dag over det og de blev ved med at sige "vi kan give jer et nyt værelse i morgen" vi fik først et nyt værelse fredag eftermiddag, hvor vi skulle tjekke ud søndag morgen.

Bekræftet køb : 2023-10-02


9 ud af 10

+
Skøn beliggenhed med udsigt over havet og lækker pool lige udenfor terrassen, der kun deles med 6 andre værelser - vi havde den ofte for os selv. Vi havde egne liggestole. Værelset var helt ny renoveret i 2023. Tip: det var 20 euro billigere pr dag at leje bil via hotellet end gennem Apollo.
-
Afløbet var tilstoppet i badet, så det flød ud med vand på badeværelsesgulvet. Vi skulle spørge næsten ved hvert måltid om rene vinglas og dybe tallerkener - virker som om de ikke havde indkøbt nok.

Bekræftet køb : 2023-10-02


8 ud af 10

+
Mad og drikke
-
Rengøring på værelset og vi måtte spørge efter rene håndklæder.

Bekræftet køb : 2023-10-01


1 ud af 10

+
Byen 2 km. Fra hotellet
-
Hotellet var skod, det var møg beskidt på stranden og poolen. Personalet kunne ikke snakke ordentligt engelsk. Maden smagte af helvedes til og drikkevarerne (“sodavand”) var uden brus og smagte ikke af sodavand men mere noget klamt saft.

Bekræftet køb : 2023-09-25


1 ud af 10

+
Købmanden samt betalingsbar når man har All inclusliv
-
dtn:01120000087

Bekræftet køb : 2023-09-25


7 ud af 10

+
Dejlig placering 😊 lige ud til strand…
-
Afløb i bruser var stoppet på 5 værelser vi havde, så vandet løb helt ind under sengen i værelset. Vi sagde det flere gange men det blev ikke fikset den uge vi var der..

Bekræftet køb : 2023-09-06


7 ud af 10

+
Fin strand og god service
-
Det ligger lidt langt fra aften livet,

Bekræftet køb : 2023-09-04


2 ud af 10

+
Omgivelserne og udsigten, strand. Søde varme ansatte.
-
Hver aften larm fra arrangementer til kl. 23.30 og så høj dunkemusik fra strandbaren til 1.30. Ubehøvlet receptionist nægtede at gøre noget ved det er.ikke muligt at sove og slappe af. Bondefangeri med billeder af et flot område og pool, som man så ikke må bruge hvis man har børn. Ikke nok liggestole i poolområde. Overhovedet ikke et 4-stjernet hotel, hovedbygningen hvor vi boede var nedslidt og beskidt.

Bekræftet køb : 2023-08-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

548 bedømmelser
Meget godt
 
175
Godt
 
158
Middel
 
106
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
63

5 nyeste bedømmelser

14-08-2022

af Jhin L Århus, Danmark

Klassisk almindelig sydeuropæisk all-inklusive.

Er kort resume af denne anmeldelse er: - standarden er 3-stjernet - maden i all-inklusive er almindelig - familiepoolen er almindelig og slidt, men stranden er fin. Vi ankom 2 familier om natten og fik at vide at der kun var 1 værelse. Da vi endelig fik vores værelser var det de forkerte, så vi måtte flytte igen dagen efter. Vi oplevede 1 gang at vores værelser ikke var rengjorte da vi kom tilbage fra poolen kl 16. Den ene dag fik alle 4 voksne dårlig mave efter at have spist i buffeten. Der er ingen pool servering og all-inclusive er kun almindelig drinks (rom og cola, gin og lime etc.) hvor alkoholen er ukendte mærker, sodavandene er kopi postmix og det serveres i et plastik krus. Der kan ikke bestilles mad i pool-baren. Familiepoolen er ved at være lidt slidt, men området er overordnet ganske fint. Voksenpoolen er nyere og ret flot. Der er få meter til en fin strand i en lille bugt. Særligt den højre side er hyggelig. Bemærk dog at det koster 10 € pr. dag for 2 solsenge og 1 parasol. Maden i all inklusive er af middel karakter. Det bærer præg af at der er lagt mere vægt på stort udvalg end kvalitet, men det er jo sædvanligt på all-inclusive. På anden aften fik alle 4 voksne i gruppen dårlig mave efter at have spist i buffeten. Servicen er ikke prangende, og særligt kokkene er tydeligvis ikke gastronomisk uddannede. Vi boede i den nye “voksenafdeling” på et famileværelse med et ekstra rum. Aircondition fungerede super. Dobbeltsengen var fin, men sovesofaen i ekstraværelset var hård som sten. Badeværelset var allerede meget slidt og både håndbruser og bidétbruser var utæt. Alt i alt havde vi en god uge på Sunrise, men man skal nok sænke sine forventninger til en 3-stjernet oplevelse.

 
30-07-2020

af Louise V Viborg, Danmark

Gennemsnitligt

Egentligt et gennemsnitligt hotel med fine faciliteter. Drikkevarerne der bliver serveret i all inclusive smager lidt underlige - især vand og cola. Der er få senge ved poolen, og de tager 12 euro pr. dag for 3 senge ved stranden. Synes hotellet er forholdsvist dyrt ift. hvad man får for pengene, tør dog ikke sige om det er grundet, at rejsen er bestilt gennem dansk rejseselskab som pakkeløsning.

 
05-08-2019

af sommerrejse

Rigtigt dejligt hotel

Vi har besøgt hotellet 2 voksne og 2 børn (14, 16 år) juli 2019. Strand: Stranden ligger lige ved hotellet. Roligt vand i bugt, rent, snorkle venligt, der er nogle store sten ude i vandet, men det er intet problem, man kan bare svømme udenom, brug evt. badesko. 2 gange dagligt vandgymnastik ved stranden. Pool: Stor fin pool. Maks dybde ca. 170 cm. Dejligt stille rundt om poolen. Ingen høj musik. Aldrig fyldt. En gang dagligt vandpolo. Der er også en lille børnepool til småbørn. Mad: Det er buffet morgen, middag og aften. Fin variation i maden, der er både græsk, asien og skandinavisk mad. Altid noget som børn kan lide. Det er en fantastisk udsigt fra restauranten og man kan sidde udendørs og spise. Altid masser af borde. Derudover serveres der hjemmebagt pizza x 2 dagligt fra stenovn. De får topkarakter. Drikkevarer: Lokale. Hotellet lidt for sig selv, men der er et lille supermarked, som har det man har behov for åben fra tidlig morgen til sen aften.Det var ikke dyrt. Ønsker man at shoppe skal man med bussen til Lindos ca 5 km, eller Rhodos ca. 50 km. Bus: Offentlig bus kører direkte fra hotellet både til Rhodos og Lindos x flere i timen. Kan befales at leje en bil i hotelreception. Det er billigt og man køre øen rundt på ca. 3 dage. Familieværelse: Rent og pænt. 1 rum med 2 enkeltsende, 1 rum med dobbelt seng, med skydedør mellem. Derudover altan/terresse og badeværelse. Underholdning: 1 x græsk aften, 1 x beachparty, 1 x ildshow inkl. fyrværkeri. Vi har haft en fantastisk ferie, og vi gerne anbefale hotellet. Vi kommer gerne igen.

 
24-11-2023

af Sarah W Essex, Storbritannien

Lovely hotel

Love this hotel. Have stayed here twice now and would definitely go back. Great staff and nice food Right on the beach Short walk (20 minutes) into nearby town where you`ll find bars and restaurants Bus stops right outside if you want to visit Rhodes Town

 
28-10-2023

af 645catherineh

Could be better

Room was nice clean view to sea lovely End of season weather beautiful, food not great and all Inc drink ls not the best Pool needs revamp Sunbeds need replacing Entertainment not rhe best not a lot for kids to do . Walk to pefki too dangerous for kids to walk only 20 min so get taxi or bus £8 euro taxi. I.80 bus each . I think would be better to visit in busier months