Sunshine Lardos

  • • Familieejet hotel
  • • Dejligt poolområde med havudsigt
  • • Perfekt for en afslappende ferie

Sunshine Lardos er et familieejet hotel i Lardos på Rhodos' sydkyst, kendt for sit dejlige poolområde og smukke udsigt over havet. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotelværelset var flot - servicen kunne være bedre - håndklædeskiftning
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sunshine Lardos har et rummeligt poolområde med en pool samt solstole og parasoller. Gratis wifi ved poolen og i poolbaren. Hotellets restaurant serverer retter fra en à la carte-menu. Billard er tilgængelig mod betaling.

Hotellet ligger tæt på restauranter og taverner samt en købmand. Hovedvej skal krydses for at nå stranden. Hotellet ligger ca. 3 kilometer fra det centrale Lardos. Ca. 300 m til lille, lokalt centrum i Lothiarika. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa er et moderne hotel, som har noget for alle. Ved poolområdet er der både mulighed for skøn afslapning og fuld fart i vandrutsjebanen, samt underholdning. Al mad og drikke er inkluderet i prisen, og der er mange forskellige restauranter med lækker mad at vælge imellem.

St James's

St James's ligger lige ovenfor stenstranden uden for byen Lardos på Rhodos. Her på de sydlige dele af øen er livet enklere, roligere og ejerfamilien Kandimiris bidrager til en personlig og familiær atmosfære. St James's er et af vores udvalgte Apollo Mondo Local-hoteller.

Sunrise

All Inclusive-hotellet Sunrise er beliggende i rolige omgivelser kun et stenkast fra stranden i Pefkos på Rhodos. Her venter rolige omgivelser, et dejligt poolområde og hyggelige feriedage med All Inclusive.

Nikolas

Hotel Nikolas som ligger i Lardos på Rhodos’ sydøst kyst, er stedet for dig, som vil nyde ro og afslapning på ferien, langt fra hverdagens pligter. Her bor du i lejligheder med kun få meter til stranden.

Elvita

På det rolige, fine lejlighedshotel Elvita bor du i moderne lejligheder og kan nyde din ferie ved poolområdet, der grænser op til den dejlige stenstrand i Lothiarika, i kort afstand fra Lardos på Rhodos østkyst.

Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger lige over den fine sandstrand i Lardos og er ideel for familier og par. Hotellet byder på græsk gæstfrihed og en dejlig have. Hvis du ikke ønsker at bade i havet, har hotellet et dejligt poolområde med pools til både de ældre og yngre medlemmer af familien.

Thalia

Thalia er et charmerende hotel med flere pools til både store og små og en kort gåtur til stranden i Pefkos. Her venter afslappende dage i fredelige omgivelser, og morgenmad er inkluderet for en god start på dagen. Hvis du vil opleve mere af Rhodos, ligger den charmerende by Lindos en kort køretur væk.