Captain Nicolas

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det populære hotel Captain Nicolas i Naoussa bor du i hyggelige omgivelser kun få skridt fra stranden. Hotellets lejligheder er godt udstyret med et eller to værelser, og på hotellets område er der en afslappende solterrasse.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Skøn lejlighed med havudsigt/solopgang. 2 terrasser. Meget venligt og hjælpsomt personale i reception og rengøring.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 45 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Captain Nicolas er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser. Hotellet har ingen pool, men tilbyder sine gæster en solterrasse med solstole og parasoller. Have. Bar. Tv-rum. Gratis wifi på fællesområder og gratis deponering i receptionen. En lille vej skal krydses for at komme til stranden. Ingen trafik.

Måltider

Ingen.

Alle hoteller i Paros

Contaratos Beach

Contaratos Beach ligger direkte på stranden i Naoussa. Her bor du i pæne dobbeltværelser af god standard. Tilbring solrige dage på stranden lige ved hotellet eller ved hotellets poolområde, hvor der er en pool, poolbar og jacuzzi.

Mr & Mrs White Paros

Mr & Mrs White Paros er et pænt og stilfuldt hotel i farven hvid. Her blandes moderne æstetik med traditionel kykladisk arkitektur. Hotellet er en afslappende oase med to pools med hvide solstole. Du bor i fine dobbeltværelser med hvide vægge og hvide møbler - velkommen hjem til Mr & Mrs White!

Pandrossos

På Hotel Pandrossos bor du lige i centrum af Parikia med den hyggelige havn og havnepromenaden rundt om hjørnet. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og hvis du foretrækker at blive afkølet ved poolen, er der et lille poolområde med en poolbar, der serverer kolde drikke.