Captain Nicolas

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det populære hotel Captain Nicolas i Naoussa bor du i hyggelige omgivelser kun få skridt fra stranden. Hotellets lejligheder er godt udstyret med et eller to værelser, og på hotellets område er der en afslappende solterrasse.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

  • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
  • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på strand. Autentisk græsk. Tæt på restauranter og indkøb.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 45 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Captain Nicolas er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser og kun en smal lille landsbyvej adskiller hotellet fra havet. Her er ingen pool, men en solterrasse med liggestole og parasoller, og som sagt - kun få skridt ned til det funklende Middelhav. Hotellet har en bar, hvor du kan slappe af og en tv-opholdsrum, hvis du trænger til lidt hvile i skyggen.

Gratis wifi på fællesområder og deponering i receptionen er inkluderet. Lille vej skal krydses for at nå stranden. Ingen trafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Paros

Contaratos Beach

Contaratos Beach ligger direkte på stranden i Naoussa. Her bor du i pæne dobbeltværelser af god standard. Tilbring solrige dage på stranden lige ved hotellet eller ved hotellets poolområde, hvor der er en pool, poolbar og jacuzzi.

Pandrossos

På Hotel Pandrossos bor du lige i centrum af Parikia med den hyggelige havn og havnepromenaden rundt om hjørnet. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og hvis du foretrækker at blive afkølet ved poolen, er der et lille poolområde med en poolbar, der serverer kolde drikke.

High Mill Paros

Hotel High Mill Paros ligger i udkanten af Parikia på smukke Paros. Slap af det ved hotellets dejlige poolområde, som indbyder til hyggelige og afslappende dage. Her bor du tæt på både strande og den hyggelige by Parikia.

Polos Paros

Hotel Polos Paros har en perfekt beliggenhed kun få skridt fra Livadia stranden. Vil du hellere bade i poolen, er der et indbydende poolområde med to pools, hvoraf den ene er en børnepool. Her bor du i lyse og lækre dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Havnen i Parikias er i nærheden, som byder på restauranter, barer og både.

Narges

Velkommen til Hotel Narges i den populære turistby Alyki på den sydlige side af Paros. Nyd et afslappende miljø og dejlige strande i nærheden. Hotellet har en restaurant, en pool, en børnepool og flere barer.

Kalypso Paros

Lige ved stranden og en kort gåtur fra centrum og havnen i Naussa på Paros finder du hotel Kalypso. Hotellet er idyllisk bygget i traditionel stil og med stranden og havet som nærmeste nabo. Sæt dig ned under cypresserne, nyd duftene og mærk feriefølelsen komme.

Mr & Mrs White Paros

Velkommen hjem til Mr & Mrs White! Du bor i fine dobbeltværelser med hvid indretning, og hotellet er som et pænt og rent hotel i Naoussa, hvor moderne æstetik blandes med traditionel kykladisk arkitektur, en afslappende oase med to pools og selvfølgelig hvide solstole.

Panorama Paros

Charmerende Panorama ligger i udkanten af Parikia og består af flere mindre bygninger i en frodig have. Om dagen kan du tage det roligt i den hyggelige have eller gå til den nærliggende strand. Om aftenen er havnen det centrale punkt, hvor caféer og hyggelige taverner ligger på rad og række.