Narges

Velkommen til Hotel Narges i den populære turistby Alyki på den sydlige side af Paros. Nyd et afslappende miljø og dejlige strande i nærheden. Hotellet har en restaurant, en pool, en børnepool og flere barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Oplev den populære ferieby Alyki, hvor farverige fiskerbåde ligger i den lille havn med mange fisketaverner nede ved vandet.

Hotel Narges består af seks bygninger, og hotellet har et poolområde med en pool og børnepool samt en poolbar. Solstole og parasoller. Poolen har en lavere del, der ikke er adskilt fra den dybere del. Det er cirka 100 meter til Alyki-stranden.

Hotellet har en restaurant, der serverer græske retter til morgenmad, frokost og middag. Der er også en loungebar og en snackbar, hvor du kan nyde forfriskende drinks.

Gratis wifi overalt. Receptionen er åben ca. kl. 08.00-14.30. Bagageopbevaring. Roomservice kl. 08.00-20.00.

Hotellet ligger ca. 13 kilometer fra centrum af Parikia. Det er let at komme til byens attraktioner og seværdigheder enten med bus, taxa eller udlejningsbil. Til Agios Nikolaos-stranden er det ca. 450 meter, og det er omkring 500 meter til Piso Aliki-stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra buffet eller en fast menu)

Alle hoteller i Paros

Captain Nicolas

På det populære hotel Captain Nicolas i Naoussa bor du i hyggelige omgivelser kun få skridt fra stranden. Hotellets lejligheder er godt udstyret med et eller to værelser, og på hotellets område er der en afslappende solterrasse.

Contaratos Beach

Contaratos Beach ligger direkte på stranden i Naoussa. Her bor du i pæne dobbeltværelser af god standard. Tilbring solrige dage på stranden lige ved hotellet eller ved hotellets poolområde, hvor der er en pool, poolbar og jacuzzi.

Pandrossos

På Hotel Pandrossos bor du lige i centrum af Parikia med den hyggelige havn og havnepromenaden rundt om hjørnet. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og hvis du foretrækker at blive afkølet ved poolen, er der et lille poolområde med en poolbar, der serverer kolde drikke.

Panorama (Paros)

Charmerende Panorama ligger i frodige omgivelser i udkanten af Parikia og består af flere mindre bygninger. Om dagen kan du tage det roligt i den hyggelige have eller gå til den nærliggende strand. Om aftenen er havnen det centrale punkt, hvor caféer og hyggelige taverner ligger på rad og række.

Parian Boutique

Parian Boutique tilbyder indkvartering i lyse værelser et stenkast fra Naoussa-stranden. Nyd solen på den smukke strand, eller gå en tur rundt i det sofistikerede Naoussa og slå dig ned på en café eller taverne i den charmerende by.

Parosland

Hotel Parosland i Alyki på Paros ligger i et roligt og fredfuldt område omgivet af olivenlunde. Hotellet er rent og pænt med det hyggelige poolområde som det naturlige samlingspunkt. Bekvem gåafstand til den fine sandstrand med krystalklart vand.