Narges

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Hotel Narges i den populære turistby Alyki på den sydlige side af Paros. Nyd et afslappende miljø og dejlige strande i nærheden. Hotellet har en buffetrestaurant, en pool, en børnepool og flere barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Oplev den populære ferieby Alyki, hvor farverige fiskerbåde ligger i den lille havn med mange fisketaverner nede ved vandet.

Hotel Narges består af seks bygninger, og hotellet har et poolområde med en pool og børnepool samt en poolbar. Gratis solstole og parasoller. Poolen har en lavere del, der ikke er adskilt fra den dybere del. Det er cirka 100 meter til Alyki-stranden.

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer græske retter til morgenmad, frokost og middag. Der er også en loungebar og en snackbar, hvor du kan nyde forfriskende drinks.

Gratis wifi overalt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Bagageopbevaring. Parkering. Roomservice kl. 08.00-20.00.

Hotellet ligger ca. 13 kilometer fra centrum af Parikia. Det er let at komme til byens attraktioner og seværdigheder enten med bus, taxa eller udlejningsbil. Til Agios Nikolaos-stranden er det ca. 450 meter, og det er omkring 500 meter til Piso Aliki-stranden.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.