Contaratos Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Contaratos Beach ligger direkte på stranden i Naoussa. Her bor du i pæne dobbeltværelser af god standard. Tilbring solrige dage på stranden lige ved hotellet eller ved hotellets poolområde, hvor der er en pool, poolbar og jacuzzi.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, dejligt med adgang til strand og lækkert poolområde.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Contaratos Beach, der består af fire bygninger, er smukt beliggende lige på stranden i Agioi Anargirie. Dejligt poolområde, hvor poolens vand er en blanding af salt- og ferskvand. Der er solstole og parasoller og en poolbar. Jacuzzi. Lille vej krydses for at komme til stranden. Lobby med tv. Restaurant der serverer morgenmadsbuffet, frokost og middag samt en snackbar. Gratis wifi på fællesområder. Tennisbane (mod betaling). Restauranter og supermarked i området. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Paros

Captain Nicolas

På det populære hotel Captain Nicolas i Naoussa bor du i hyggelige omgivelser kun få skridt fra stranden. Hotellets lejligheder er godt udstyret med et eller to værelser, og på hotellets område er der en afslappende solterrasse.

Mr & Mrs White Paros

Mr & Mrs White Paros er et pænt og stilfuldt hotel i farven hvid. Her blandes moderne æstetik med traditionel kykladisk arkitektur. Hotellet er en afslappende oase med to pools med hvide solstole. Du bor i fine dobbeltværelser med hvide vægge og hvide møbler - velkommen hjem til Mr & Mrs White!

Pandrossos

På Hotel Pandrossos bor du lige i centrum af Parikia med den hyggelige havn og havnepromenaden rundt om hjørnet. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og hvis du foretrækker at blive afkølet ved poolen, er der et lille poolområde med en poolbar, der serverer kolde drikke.

High Mill Paros

Hotel High Mill Paros ligger i udkanten af Parikia på smukke Paros. Slap af det ved hotellets dejlige poolområde, som indbyder til hyggelige og afslappende dage. Her bor du tæt på både strande og den hyggelige by Parikia.

Sunrise Paros

Velkommen til hotel Sunrise Paros, hvor du bor i traditionel kykladisk stil. Her kan du slappe af ved hotellets poolområde eller gå en tur til en af de nærliggende strande. I gåafstand fra hotellet kan du også opleve alt, hvad livlige Naoussa har at byde på!

Polos

Hotel Polos har en perfekt beliggenhed kun få skridt fra Livadia stranden. Vil du hellere bade i poolen, er der et indbydende poolområde med to pools, hvoraf den ene er en børnepool. Her bor du i lyse og lækre dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Havnen i Parikias er i nærheden, som byder på restauranter, barer og både.

Narges

Velkommen til Hotel Narges i den populære turistby Alyki på den sydlige side af Paros. Nyd et afslappende miljø og dejlige strande i nærheden. Hotellet har en restaurant, en pool, en børnepool og flere barer.

Panorama Paros

Charmerende Panorama ligger i frodige omgivelser i udkanten af Parikia og består af flere mindre bygninger. Om dagen kan du tage det roligt i den hyggelige have eller gå til den nærliggende strand. Om aftenen er havnen det centrale punkt, hvor caféer og hyggelige taverner ligger på rad og række.