Sunrise Resort

  • • Smukke omgivelser
  • • Gratis shuttlebus til Molyvos centrum
  • • Gåafstand til stranden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

På Sunrise Resort venter en dejlig ferie i smukke omgivelser på det nordlige Lesvos. Her kan du slappe af ved poolen eller slentre ned til den smukke Eftalo-strand, der ligger inden for gåafstand. Hvis du vil opdage Molyvos' smalle gyder, har hotellet en bus, der let tager dig dertil.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt rent og pænt sted
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunrise Resort ligger på en bakke i Eftalou, få kilometer fra Molyvos, og har udsigt over Det Ægæiske Hav og den tyrkiske kyst. Her er et poolområde med poolbar, to pools og en separat børnepool. Gratis solstole og parasoller. Kort fra hotellet ligger en mindre strand.

Hotellets restaurant serverer mad fremstillet af økologisk og lokaldyrket mad. Restauranten har fået tildelt certificeringen "Greek Breakfast". Nogle aftener er der temaaften, der slutter med livemusik.

Gratis fitnessrum og bordtennis. Tennis og yoga mod betaling. Spa-behandlinger mod betaling. Gratis jacuzzi. Sauna mod betaling. Fire gange om dagen tilbyder hotellet en gratis shuttlebus til centrum af Molyvos. Det lokale busstoppested ligger i nærheden af hotellet, hvilket gør det praktisk, hvis du vil tage til nabobyerne Petra og Anaxos eller til Eftalou-stranden, som ligger omkring 900 meter fra hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.