Akti

Akti er sin egen lille perle i det græske landskab blandt olivenlunde og bougainvillea, lige uden for Molyvos. Fra hotellet og poolområdet kan du nyde en flot solnedgang. Lige ved siden af hotellet ligger en stenstrand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Skønt Familiehotel 🤗 Rolig god beliggenhed☀️ Bedst er de dejlige værter Theo og Dimitra ❤️❤️
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 91 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Akti passer til dig, der gerne vil bo et lidt ugeneret sted med det græske landskab som nabo. Hotellet føles lidt som en oase midt mellem oliventræer, hotellets have og havet. Hotellet kan hjælpe dig med at leje en bil eller cykel, hvis du gerne vil udforske omgivelserne. Tag gerne en tur til Molyos hvor husene klatrer op mod slottet.

Akti har et dejligt poolområde med pool, separat børnepool samt solstole og parasoller.

I hotellets buffetrestaurant kan du spise morgenmad, frokost og middag og få noget forfriskende i baren. Hotellet har sin egen have, hvor de dyrker nogle af de grøntsager, der serveres på buffeterne, de har også deres egen olivenolie.

Wifi er inkluderet på offentlige områder. Reception med begrænset åbningstider. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Hotellet har en shuttlebus, der ofte kører til Molyvos. Trapper og niveauforskellen på og uden for hotellet. Stranden ved hotellet er en stenstrand med et par solstole og parasoller til rådighed mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Alle hoteller i Molyvos

Molyvos Queen

Lejlighedshotellet Molyvos Queen ligger på en bakke og tilbyder smuk udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i traditionelle lejligheder, og for at komme til stenstranden kan du enten gå eller leje en cykel på hotellet. Molyvos' hyggelige lille havn med taverner og barer ligger i gåafstand fra hotellet.

Aphrodite

Hvis du vil bo tæt på havet, er Aphrodite hotellet for dig. Med sin rolige beliggenhed i Eftalou-området har du både pool og strand at vælge imellem i løbet af dagene. Om aftenen kan du vælge at blive på hotellet og spise middag på en af de to restauranter eller tage ind til Molyvos' restauranttætte havnepromenade.

Sunrise Resort

På Sunrise Resort venter en dejlig ferie i smukke omgivelser på det nordlige Lesvos. Her kan du slappe af ved poolen eller slentre ned til den smukke Eftalo-strand, der ligger inden for gåafstand. Hvis du vil opdage Molyvos' smalle gyder, har hotellet en bus, der let tager dig dertil.

Adonis

Dette charmerende, lille hotel bygget i øens typiske stil ligger i udkanten af den pittoreske by Molyvos. Takket være de mange taverner i dette distrikt har du masser af tid til at opdage det lokale køkken. Den smukke lille havn i Molyvos ligger en kort gåtur væk. Hotellets terrasse har udsigt over middelalderborgen på bakken. Et fremragende lille hotel for dem, der ønsker at nyde den ægte græske atmosfære.

Olive Press

Velkommen til Olive Press i Molyvos på Lesvos! Et charmerende hotel i en olivenoliefabrik, der er blevet omdannet til et hotel. Her bor du i pænt møblerede dobbeltværelser direkte ved havet.