Sunrise Resort

På Sunrise Resort venter en dejlig ferie i smukke omgivelser på det nordlige Lesvos. Her kan du slappe af ved poolen eller slentre ned til den smukke Eftalo-strand, der ligger inden for gåafstand. Hvis du vil opdage Molyvos' smalle gyder, har hotellet en bus, der let tager dig dertil.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Svært at fremhæve noget specielt, da det lige fra ankomsten til vi rejste var etfantastisk dejlig...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 8 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 2,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunrise Resort ligger på en bakke i Eftalou, få kilometer fra Molyvos, og har udsigt over Det Ægæiske Hav og den tyrkiske kyst. Her er et poolområde med poolbar, to pools og en separat børnepool. Gratis solstole og parasoller. Kort fra hotellet ligger en mindre strand.

Hotellets restaurant serverer mad fremstillet af økologisk og lokaldyrket mad. Restauranten har fået tildelt certificeringen "Greek Breakfast". Nogle aftener er der temaaften, der slutter med livemusik.

Gratis adgang til fitnessrum, bordtennis og tennis. Yoga mod forespørgsel og sauna mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Fire gange om dagen tilbyder hotellet en gratis shuttlebus til centrum af Molyvos. Det lokale busstoppested ligger i nærheden af hotellet, hvilket gør det praktisk, hvis du vil tage til nabobyerne Petra og Anaxos eller til Eftalou-stranden, som ligger omkring 900 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Morgenmaden serveres mellem kl. 07.30-10.30 og middagen kl. 19.30-21.30.

Alle hoteller i Molyvos

Molyvos Queen

Lejlighedshotellet Molyvos Queen ligger på en bakke og tilbyder smuk udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i traditionelle lejligheder, og for at komme til stenstranden kan du enten gå eller leje en cykel på hotellet. Molyvos' hyggelige lille havn med taverner og barer ligger i gåafstand fra hotellet.

Aphrodite

Hvis du vil bo tæt på havet, er Aphrodite hotellet for dig. Med sin rolige beliggenhed i Eftalou-området har du både pool og strand at vælge imellem i løbet af dagene. Om aftenen kan du vælge at blive på hotellet og spise middag på en af de to restauranter eller tage ind til Molyvos' restauranttætte havnepromenade.

Adonis

Dette charmerende, lille hotel bygget i øens typiske stil ligger i udkanten af den pittoreske by Molyvos. Takket være de mange taverner i dette distrikt har du masser af tid til at opdage det lokale køkken. Den smukke lille havn i Molyvos ligger en kort gåtur væk. Hotellets terrasse har udsigt over middelalderborgen på bakken. Et fremragende lille hotel for dem, der ønsker at nyde den ægte græske atmosfære.

Akti

Akti er sin egen lille perle i det græske landskab blandt olivenlunde og bougainvillea, lige uden for Molyvos. Fra hotellet og poolområdet kan du nyde en flot solnedgang. Lige ved siden af hotellet ligger en stenstrand.

Olive Press

Velkommen til Olive Press i Molyvos på Lesvos! Et charmerende hotel i en olivenoliefabrik, der er blevet omdannet til et hotel. Her bor du i pænt møblerede dobbeltværelser direkte ved havet.

Villa Iris

Villa Iris er et familiedrevet hotel beliggende en kort gåtur fra centrum af Molyvos og lidt længere væk fra stranden. Fra hotellet har du en smuk udsigt over de landlige omgivelser og stemningen er både rolig og familiær.