Adonis

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Dette charmerende, lille hotel bygget i øens typiske stil ligger i udkanten af den pittoreske by Molyvos. Takket være de mange taverner i dette distrikt har du masser af tid til at opdage det lokale køkken. Den smukke lille havn i Molyvos ligger en kort gåtur væk. Hotellets terrasse har udsigt over middelalderborgen på bakken. Et fremragende lille hotel for dem, der ønsker at nyde den ægte græske atmosfære.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk imødekommende og servicemindet personale. Værelset og beliggenheden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 59 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Adonis er beliggende i en traditionel stenbygning i udkanten af Molyvos med både dobbeltværelser og lejligheder. I stueetagen er der en dejlig bar og i haven en stor terrasse, hvor du kan sidde med din yndlingsdrink, måske en klassisk frappé. Om aftenen kan du skimte den oplyste, højtbeliggende fæstning fra hotellet.

Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften. Gratis wifi på fællesområder.

Der er meget at opdage i Molyvos. Byen er placeret på UNESCOs verdensarvsliste, så benyt lejligheden til at opleve den unikke arkitektur og fæstning fra 1300-tallet. Ca. 800 meter til havnen i Molyvos. Trafikken uden for hotellet intensiveres i højsæsonen.

Måltider

Dobbeltværelser
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

1-værelses lejligheder
Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Molyvos

Molyvos Queen

Lejlighedshotellet Molyvos Queen ligger på en bakke og tilbyder smuk udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i traditionelle lejligheder, og for at komme til stenstranden kan du enten gå eller leje en cykel på hotellet. Molyvos' hyggelige lille havn med taverner og barer ligger i gåafstand fra hotellet.

Aphrodite

Hvis du vil bo tæt på havet, er Aphrodite hotellet for dig. Med sin rolige beliggenhed i Eftalou-området har du både pool og strand at vælge imellem i løbet af dagene. Om aftenen kan du vælge at blive på hotellet og spise middag på en af de to restauranter eller tage ind til Molyvos' restauranttætte havnepromenade.

Sunrise Resort

På Sunrise Resort venter en dejlig ferie i smukke omgivelser på det nordlige Lesvos. Her kan du slappe af ved poolen eller slentre ned til den smukke Eftalo-strand, der ligger inden for gåafstand. Hvis du vil opdage Molyvos' smalle gyder, har hotellet en bus, der let tager dig dertil.

Akti

Akti er sin egen lille perle i det græske landskab blandt olivenlunde og bougainvillea, lige uden for Molyvos. Fra hotellet og poolområdet kan du nyde en flot solnedgang. Lige ved siden af hotellet ligger en stenstrand.

Olive Press

Velkommen til Olive Press i Molyvos på Lesvos! Et charmerende hotel i en olivenoliefabrik, der er blevet omdannet til et hotel. Her bor du i pænt møblerede dobbeltværelser direkte ved havet.

Villa Iris

Villa Iris er et familiedrevet hotel beliggende en kort gåtur fra centrum af Molyvos og lidt længere væk fra stranden. Fra hotellet har du en smuk udsigt over de landlige omgivelser og stemningen er både rolig og familiær.