Adonis

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Dette charmerende, lille hotel bygget i øens typiske stil ligger i udkanten af den pittoreske by Molyvos. Takket være de mange taverner i dette distrikt har du masser af tid til at opdage det lokale køkken. Den smukke lille havn i Molyvos ligger en kort gåtur væk. Hotellets terrasse har udsigt over middelalderborgen på bakken. Et fremragende lille hotel for dem, der ønsker at nyde den ægte græske atmosfære.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 42 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Adonis er beliggende i en traditionel stenbygning i udkanten afMolyvos med både dobbeltværelser og lejligheder. I stueetagen er der en dejlig bar og i haven en stor terrasse, hvor du kan sidde med din yndlingsdrink, måske en klassisk frappé. Om aftenen kan du skimte den oplyste, højtbeliggende fæstning fra hotellet.

Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften. Gratis wifi på fællesområder. Mulighed for at leje en cykel på hotellet.

Der er meget at opdage i Molyvos. Byen er placeret på UNESCOs verdensarvsliste, så benyt lejligheden til at opleve den unikke arkitektur og fæstning fra 1300-tallet. Ca. 800 meter til havnen i Molyvos. Trafikken uden for hotellet intensiveres i højsæsonen.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet indgår i prisen.
1-værelses lejligheder: Ingen måltider indgår i prisen. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.