Smukke ikoniske vindmøller på Leros i Grækenland

Oplevelser på Leros

Leros er en meget rolig ø, men der er stadig masser af ting at se og lave! Udforsk Leros Slot, besøg en fiskerlandsby eller slap af på en af de smukke strande.

Agios Isodoros Den smukke lille kirke, Agios Isodoros.

Kastro på Leros

Borgen blev bygget i 1300-tallet af johanniterriddere og ligger dramatisk placeret på bakken over Agia Marina på Leros. Den er relativt velbevaret, og man kan virkelig mærke historien her og forestille sig, hvordan det var, da johannitterne kæmpede for de ægæiske øer mod osmannerne.

Tur rundt på øen

Fra havnen i Agia Marina på Leros kan du komme med på en dejlig bådtur, der tager dig med til de nærliggende øer. Kom med og nyd solen og havbrisen. Book på havnen dagen før, du vil afsted.

Agios Isodoros

Den smukke lille kirke Agios Isidoros ligger på øen Alinda, som man kommer til via en smal passage ude i havet. Kapellet er bygget på stedet for et gammelt tempel, og dets ruiner kan stadig ses bag alteret. Benyt lejligheden til at nyde den smukke udsigt over havet og solnedgangen.

Fiskerlandsbyen Pandeli

Et tip er at besøge fiskerlandsbyen Pandeli. Her kan man nyde god mad på en hyggelig taverna, mens man ser fiskerbådene lægge til kaj i den lille havn. Panteli har også en strand, som er perfekt til dem, der vil tage en dukkert i det krystalklare vand og slappe af med en god bog på en solseng. Glem ikke at gå op på bakken lige over byen og tage billeder af de smukke vindmøller.

Kort over Leros


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kos, find og book en rejse til Kos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Leros

Her er vores bedste tips til de bedste seværdigheder og smukkeste strande!

Se alle vores rejsetips til Leros

 

Leros

  • Fine strande
  • Autentisk græsk
  • Uspolerede omgivelser

Se alle rejser til Leros

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her