Transfer fra Kos til Leros

Fra lufthavnen på Kos til havnen tager det ca. 15-20 min. med bus, derefter en bådtur til Leros på omkring 3 timer. På Leros yderligere transport til hotellerne omkring 15 minutter.

Det er ikke muligt at købe mad eller drikkevarer på båden til/fra Leros. 

Bemærk venligst
Afhængigt af flyets ankomst / afgangstid kan lange ventetider eller overnatning på Kos forekomme. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Kos, mens man venter på yderligere transport (bemærk, at der ikke tilbydes et værelse). Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr og vind, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan resultere i ændringer og overnatninger på Kos og det samme kan gøre sig gældende ved aftensankomster. Har du tilkøbt transfer, står Apollo for eventuelle hotelovernatninger på Kos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være et begrænset antal bådafgange.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Kos/Leros inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Kos.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.