El Greco Sitia

På det populære hotel El Greco Sitia bor du centralt blandt Sitias charmerende smalle stræder og er nær tavernaer og barer. Et svalende dyp er nær da havet og stranden ligger en kort gåtur herfra.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 70 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel El Greco Sitia er et populært, familieejet hotel i det centrale Sitia. Her er en hyggelig og hjemlig atmosfære hvor ejerne af hotellet gør alt for at du skal få en rigtig dejlig ferie. Udenfor døren ligger Sitias hyggelige gader med butikker og caféer. Stranden ligger blot en kort gåtur herfra og strandpromenaden er kantet af restauranter med havudsigt.

På El Greco er der gratis wifi og receptionen er åben kl. 07.00-24.00. Hotellet ligger på en høj, med en stejl bakke ned til havnen og stranden.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Sitia

Flisvos

Vil du bo med god beliggenhed i Sitia, og en smuk udsigt over den glitrende bugt? Så er Flisvos, et prisvenligt og enklere alternativ. Uanset hvor du vil hen, om det er til stranden, havnen, butikker, barer eller restauranter, er du der på fem minutter. Morgenmaden serveres i den lille have.

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa et af Sitias hoteller – et hotel med et poolområde, en lille spa og skøn beliggenhed nær stranden og centrum. Velkommen til en komplet ferieoplevelse for både par og familier.

DeMaNi Suites

DeMaNi Suites er et unikt hotel beliggende midt i den charmerende by Sitia. Her bor du i fine suiter med din egen private opvarmede indendørs pool eller jacuzzi samt en sauna. Hotellets beliggenhed kunne ikke være bedre, her bor du med kort gåtur til stranden og kun få meter fra centrum af Sitia hvor restauranter, cafeer og barer ligger på rad og række langs havnen.