Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med jacuzzi i badeværelset. Fladskærms-tv. Køleskab og el-kedel. Kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser som ligger enten i hovedbygningen eller i bungalowerne. Fladskærms-tv, radio. Køleskab og el-kedel. Kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser med 2 ordinære senge

Renoverede familie-værelser i varierende størrelse som består af et separat soveværelse med dobbeltseng samt et indgangsværelse med to separate senge eller køjeseng. Fladskærms-tv. Køleskab og el-kedel. Kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse og tilgang til delt pool.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser med 2 ordinære senge og privat pool

Familie-værelser med 2 ordinære senge består af to værelser, et soveværelse med dobbeltseng samt et værelse med to separate senge eller køjeseng. Fladskærms-tv med musikkanaler. Køleskab og el-kedel. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus/brus og toilet. Terrasse med privat pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser med 4 ordinære senge

Familie-værelser med 4 ordinære senge i varierende størrelse beliggende i bungalowbygningen, som består af et separat soveværelse med dobbeltseng samt et indgangsværelse med to senge. Nogle familie-værelser er renoverede og har jacuzzi i badeværelset. Alle har fladskærms-tv. Køleskab og el-kedel. Kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.