Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med jacuzzi i badeværelset. Tv. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser som ligger enten i hovedbygningen eller i bungalowerne. Tv. Køleskab samt k kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser med 2 ordinære senge og delt pool

Renoverede familie-værelser med to ordinære senge samt udeplads med delt pool. Værelserne har indgang fra udepladsen og består af to værelser, et soveværelse med dobbeltseng samt et værelse med to separate senge eller køjeseng. Tv. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Udeplads med delt pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser med 2 ordinære senge og privat pool

Familie-værelser med 2 ordinære senge består af to værelser, et soveværelse med dobbeltseng samt et værelse med to separate senge eller køjeseng. Fladskærms-tv med musikkanaler. Køleskab og el-kedel. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus/brus og toilet. Terrasse med privat pool.

Fra visse værelser er der et par trappetrin ned til terrassen og poolen. De separate pools er adskilt fra hinanden med plexiglas.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser med 4 ordinære senge

Familie-værelser med 4 ordinære senge beliggende i bungalowbygningen, visse værelser er renoveret for nyligt. Værelserne besstår af et separat soveværelse med dobbeltseng samt et værelse med to senge eller en køjeseng. Nogle familie-værelser er renoverede og har jacuzzi på badeværelset. Tv. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 4 personer.