Fakta om Rethymnon kyst

Transfer:
  • Fra Chania lufthavn til det første hotel tager det omkring 1 time og 15 minutter. Hvis transferen går via Almyrida og Kalyves, kan det tage op til 3 timer til det første hotel.
  • Fra Heraklion lufthavn til det første hotel tager det omkring 1 time og 15 minutter.
  • Rejseledere fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.
Strande:

I Rethymnon er der en lang strand med skiftende sand, grovkornet sand og rullesten. Strandservice og vandsportsaktiviteter.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Forlystelser:

På strandpromenaden i Rethymnon ligger der flere pubber, musikbarer og hyggelige caféer. Inde i Rethymnon by finder du ægte og livlige bouzoukiklubber. Diskotekerne ligger lige udenfor byen. I byerne Platanes og Adele er der også et godt udvalg af restauranter og barer.

Transport:

Fra Rethymnon er der gode busforbindelser til Heraklion, Chania, byerne langs den nordlige kystvej og også mod Kretas sydkyst. I Rethymnon er der mange taxier og mulighed for at leje bil, motorcykel, scooter og cykel. Vi anbefaler at leje bil og udforske det vestlige Kretas mange seværdigheder og strande på egen hånd.

Fra byen Platanes er der 6 km. til Rethymnon by, fra byen Adele er der 7-8 km. og fra Scaleta er der 11 km.

Sport:

Her er der et godt udvalg for de aktive! Windsurfing, dykning, snorkling, fitness, aerobics, vandreture, tennis, ridning og udlejning af mountainbikes.

Værd at vide:

Tænk på at elektricitet er dyrt på Kreta. Aircondition mod gebyr koster ca. 5-10 euro pr. dag.