Fakta om Rethymnon kyst

Spis ude:

En 2-retters middag ekskl. drikkevarer koster ca. 175 DKK pr. person. En øl koster ca. 35 DKK.

Transfer:

Fra Chanias lufthavn tager det ca. 1 time og fra Heraklions lufthavn tager det ca. 1 time og 15 min med bus til første hotelstop. Ved eventuel transfer fra Heraklions lufthavn via Amoudara og Agia Pelagia tager transferen længere tid. Ved transfer fra Chanias lufthavn via Georgioupolis, Kalives/Almyrida og/eller Rethymnon by tager transferen også længere tid. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

I Rethymnon er der en lang strand med skiftende sand, grovkornet sand og rullesten. Strandservice og vandsportsaktiviteter.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Forlystelser:

På strandpromenaden i Rethymnon ligger der flere pubber, musikbarer og hyggelige caféer. Inde i Rethymnon by finder du ægte og livlige bouzoukiklubber. Diskotekerne ligger lige udenfor byen. I byerne Platanes og Adele er der også et godt udvalg af restauranter og barer.

Transport:

Fra Rethymnon er der gode busforbindelser til Heraklion, Chania, byerne langs den nordlige kystvej og også mod Kretas sydkyst. I Rethymnon er der mange taxier og mulighed for at leje bil, motorcykel, scooter og cykel. Vi anbefaler at leje bil og udforske det vestlige Kretas mange seværdigheder og strande på egen hånd.

Fra byen Platanes er der 6 km. til Rethymnon by, fra byen Adele er der 7-8 km. og fra Scaleta er der 11 km.

Sport:

Her er der et godt udvalg for de aktive! Windsurfing, dykning, snorkling, fitness, aerobics, vandreture, tennis, ridning og udlejning af mountainbikes.

Værd at vide:

Tænk på at elektricitet er dyrt på Kreta. Aircondition mod gebyr koster ca. 5-10 euro pr. dag.