Rethymno Mare Resort

 • • All Inclusive-hotel
 • • Familievenligt
 • • Værelser og bungalower

All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter et roligt ophold med flere værelsestyper at vælge mellem. Hvad med et hyggeligt familie-værelse i bungalow eller måske et superior-værelse med jacuzzi? Hvad end du vælger, kan du nyde en tegnebogsfri ferie, hvor du kan nyde lækker mad i buffetrestauranten.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser med 2 ordinære senge for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med 2 ordinære senge og delt pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med 2 ordinære senge og privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med 4 ordinære senge for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolområde og service.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rethymno Mare Resort er et hyggeligt hotel, som er bygget, som en lille kretensisk by. Hotellet består af to dele med fælles reception - Rethymnon Mare og Rethymnon Royal. I hovedbygningen er der en reception, bar, opholdsrum med tv samt terrasse.

På en høj over hovedbygningen ligger hotellets bungalower, der er forbundet af små stier i frodige omgivelser. Mellem disse ligger det poolområde, som hører til Mare-delen, med lavere del for børn samt solstole og parasoller for alle. Hotellet har også et nybygget poolområde med vandrutsjebaner, som er sjovt for både store og små, dette er åbent mellem kl. 10.30-13.00 og 16.00-18.00. Dette poolområde har alle hotellets gæster adgang til. Poolhåndklæder mod depositum.

Alle Apollos gæster bor i Mare-delen og har kun adgang til faciliteterne i den hoteldel. Hotellets børneklub, vandparken, stranden og strandbaren er tilgængelig for samtlige af hotellets gæster. Receptionen findes i Mare-delen. Buffetrestaurant hvor du spiser morgenmad, frokost og middag. A la carte-restaurant Jasmine serverer retter fra det kretensiske køkken, og har en fast menu bestående af fem retter. Der er i alt fire barer på hotellet.

Børneklub med engelsktalende personale. Mountainbikes, vandsport og ridning mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Juvelér samt lille supermarked. Mindre skønhedssalon med behandlinger mod betaling. Lille sand-/stenstrand på den anden side af hovedvejen, via tunnel.

Der er ca. 100-500 m til stranden, afhængigt af hvor på hotellet du bor. Hotellet tilbyder transfer til og fra stranden med en golfbil, hvor du sættes af ca. 20 meter fra stranden. Stranden er tildelt den internationale miljømærkning det Blå Flag for sine høje standard og klare vand. Store niveauforskelle på hotelområdet.

Ca. 7 kilometer til Adelianos Kampos, ca. 8 kilometer til Platanes og ca. 11 kilometer til Rethymnon centrum. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad, frem til kl. 07.30 (skal bookes dagen før)
 • Morgenmadsbuffet på restaurant Hermes, kl. 07.30-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet på restaurant Hermes, kl. 12.30-14.30
 • Snacks og is, kl. 11.00-17.00
 • Eftermiddagskaffe/-te, kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffet på restaurant Hermes med tre temaaftener om ugen, kl. 19.00-21.30
 • En kretensisk middag på restaurant Jasmine, kl. 19.00-22.00 (fra maj til oktober). Reservation kræves
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til afhentning af transferbussen på hjemrejsedagen.

Alle hoteller i Rethymnon kyst

Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach er et elegant og førsteklasses hotel med privat strand på Rethymnons lange kyststribe. Hotellet tilbyder et stort poolområde og aktiviteter for både store og små. Her er flere restauranter, der serverer alt lige fra traditionelle græske retter til international mad. Børnene sætter pris på Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt pizza, vafler, is og andre lækkerier.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond er et hotel i Platanes, en af feriebyerne langs kysten øst for Rethymnon. Her bor du ved en rolig gade, kun nogle minutter fra Platanes centrum med restauranter, butikker og barer. Lige udenfor hotellet ligger stranden og havet, og et lille stykke væk findes en dejlig hotelpool.

Akti Chara

Akti Chara er et populært familiehotel med dejlig beliggenhed ved stranden. Her bor du i hyggelige lejligheder med havet udenfor døren. Den store pool indbyder til badeture. Nær centrum med restauranter og butikker et par minutters gåafstand herfra.

Rethymno Palace

Hotel Rethymno Palace er beliggende direkte på stranden i Adelianos Kampos med et skønt poolområde og separat børnepool. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Amira Luxury Resort

Amira Luxury Resort er det seneste medlem i vores Apollo Mondo Duo-hotel familie - hoteller for voksne. Her venter et dejligt ophold lige ved sandstranden og et skønt poolområde med smuk udsigt. Book et superior-værelse eller en junior-suite med delt pool for lidt ekstra luksus. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nær stranden i Platanes, en af de mange badebyer øst for Rethymnon. Her bor du i lejligheder spredt i lave små bygninger i typisk græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre.

Minos Ambassador Suite & Spa

Minos Ambassador Suite & Spa er et luksushotel for dig over 16 år. Her kan du svømme i infinity-poolen, der ligger på hotellets tagterrasse, og se solen gå ned bag tagene i Rethymnons gamle bydele. Slap af i hotellets spa og tag en træning i fitnessrummet. Der er også restauranter og en bar på tagterrassen. På få minutter kan du nå Rethymnons restauranter og hyggelige butikker.