Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 6 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
,0 / 10
Mad og drikke
 
6,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
5,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Snack bar og pool.
-
Dårlig/billig mad, f.eks 3 gange kanin på en uge. Værelse med meget støj fra gammelt køleskab og trafik.

Bekræftet køb : 2022-05-22


8 ud af 10

+
Meget servicemindet peersonale, altid søde og hjælpsomme og særligt Maria i den udendørs bar var helt fantastisk, vi forlod hotellet med en meget positiv følelse - det var en rigtig god uge på Eva Bay - og vi kommer gerne igen…
-

Bekræftet køb : 2022-05-22


8 ud af 10

+
Servicen fra tjenerne, meget venligt personale
-
Nej der manglede sodavand uden sukker, light free

Bekræftet køb : 2022-05-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

219 bedømmelser
Meget godt
 
84
Godt
 
82
Middel
 
31
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

16-09-2013

af KL1508 Hvidovre, Danmark

Fuld valuta for pengene

Godt gedigent 3-stjernet all-inclusive hotel. Alt fra værelser til betjening, faciliteter og kvalitet af mad og drikkevarer indfrier til fulde op til forventningerne til et 3-stjernet horel. Value for money. Hotellet ligger direkte på stranden, hvor en glimrende pool samt en fantastisk strandbar ligeledes er placeret. Ligger dog ikke i det mest livlige område, men kun en kort bustur fra Rethymnon..

 
24-08-2012

af martinskott Århus, Danmark

Service udover det forventede

Var en gruppe på fire voksne og to børn afsted på sommerferie på hotellet. Omgivelserne er ganske fine dernede og haven er pæn og hyggelig. Poolen er ikke vildt stor og den primære pool er meget dyb, og derfor ikke optimalt til mindre børn der ikke kan svømme. Der er en anden pool der ikke er så dyb, men er placeret i den anden ende af hotellet. Maden er helt fin og der er masser af det. Vi havde all incl, og der manglede ikke noget og det var nemt at få mad, snacks, drinks og sodavand. Det der giver hotellet den sidste stjerne er servicen. Der er rent over alt er som det skal være. Jeg glemte det ene pas i safteyboksen ved afrejse og det opdagede hotelpersonalet selv og ringede til bussen så vi kunne vende om. En medarbejder kørte bussen i møde med passet, hvilket er meget mere end man kunne forvente. God tur til Eva Bay!

 
01-08-2011

af Pankoke Herlev, Danmark

Skønt hotel og super betjening!

Vi er en familie på 4, mor og far, 2 piger på 17 og 22. Vi var på hotellet i uge 28 og 29 i juli 2011. Det er en dejligt hotel og 4 stjerner er fuldt fortjent. Det er et All Inclusive hotel og maden er meget varieret og en god blanding af internationale retter og græske specialiteter. Der manglende absolut intet. Det er et mindre og meget roligt hotel med gæster af mange nationaliteter.Der er meget rent og sengetøj og håndklæder skiftes dagligt. Sengene er en anelse hårde, men det vænner man sig til. Der er roligt og fredfyldt og et oplagt sted at slappe rigtigt af uden for megen "ståhej". Der er hygge i baren om aftenen og drinksene smager af noget og laves af internationale mærker. Personalet er meget veloplagte og gør alt hvad de kan for at give gæsterne en god oplevelse. Stor ros til dem alle. Vi vender gerne tilbage en anden gang.

 
29-09-2010

af Dan227599 Kolding, Danmark

ok hotel

Rigtig mange besøgende fra Rusland od Tjekkiet. Ikke mange unge mennesker... Maden ikke god nok til 4 stjernes hotel

 
28-05-2022

af klaradon0912

Bad food and NOT homemade

We stayed here for 1 week w all inclusive, very disappointing. The food all taste the same and is not homemade, bad selection and variety. Coffee and drinks all taste like water- its bad quality in general. We will not come back again- the only good thing is the staff and service. Also hotel rooms are outdated and bad beds🫤