Poseidon Crete

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lejlighedshotellet Poseidon Crete ligger lige ved stranden i Paleochora på det sydlige Kreta. Her kan du nyde fine sandstrande, storslået natur og charmerende græsk landsbystemning. Hotellet ligger i gåafstand fra hyggelige tavernaer, barer og butikker.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses lejligheder i sidebygning for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Balkonen, stor og rummelig
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 44 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poseidon Crete er et enkelt, men behageligt familiedrevet lejlighedshotel i charmerende Paleochora på det sydlige Kreta. Hotellet består af en hovedbygning nær stranden (bygget i 2009) og en sidebygning opført i 2014 ligger ca. 250 meter væk. Hotelejeren bor i hovedbygningen. Gratis wifi. Receptionen er åben i dagtimerne.

1-værelses lejlighederne er placeret i både hovedbygning og sidebygning, 2-værelses lejlighederne er placeret i sidebygning.

Lokaltrafik, der kan opfattes som forstyrrende i nogle lejligheder. Fra sidebygningen til hovedbygningen er der cirka 250 meter og til centrum cirka 50 meter. Sidebygningen ligger ved siden af en skole, som i visse perioder kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Paleochora

Libyan Princess

Libyan Princess er et af Paleochoras mest moderne hoteller. Her holder du ferie i komfortable deluxe-værelser og kan læne dig tilbage og slappe af i de komfortable solstole ved poolområdet eller tage i fitness for at træne. Hotellet ligger centralt i Paleochora med tavernaer og butikker i gåafstand, og du kan også gå til stranden på ingen tid.

Rea

Hotel Rea ligger lige i centrum af Paleochora. Hotellets morgenmad serveres udendørs på terrassen, så nyd dagens første måltid i solen, og slap af bagefter på stranden - som heldigvis kun er en kort gåtur væk.

Rosemary

Rosemary ligger i et roligt område nær centrum af den lille landsby Paleochora, som du kan nå til fods. I kort afstand finder du også landsbystrandene Pachia Ammos og Chalkia. Lejlighederne er flot indrettet i lyse farver og 3-værelses lejlighederne rummer hele familien - op til 6 personer.