Libyan Princess

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Libyan Princess er et af Paleochoras mest moderne hoteller. Her holder du ferie i komfortable deluxe-værelser og kan læne dig tilbage og slappe af i de komfortable solstole ved poolområdet eller tage i fitness for at træne. Hotellet ligger centralt i Paleochora med tavernaer og butikker i gåafstand, og du kan også gå til stranden på ingen tid.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Virkelig dejligt hotel, hvor ALT var i orden . Fantastisk morgenmad, sødt og venligt personale ,...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Libyan Princess er et populært hotel i Paleochora. Det har et lille poolområde med et par solstole. Håndklæder ved poolen indgår.

Snackbar, der serverer lette måltider.

Gratis wifi på offentlige områder. Gratis sauna og jacuzzi til rådighed mellem 16.00-19.00, reservation påkrævet. Massage mod betaling. Fitnessrum.

Der er en stenstrand ca. 200 meter fra hotellet og en sandstrand ca. 400 meter væk. Hotellet har renoveret værelserne, receptionsområdet og også poolområdet til sommeren 2024.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Paleochora

Poseidon Crete

Lejlighedshotellet Poseidon Crete ligger lige ved stranden i Paleochora på det sydlige Kreta. Her kan du nyde fine sandstrande, storslået natur og charmerende græsk landsbystemning. Hotellet ligger i gåafstand fra hyggelige tavernaer, barer og butikker.

Rea

Hotel Rea ligger lige i centrum af Paleochora. Hotellets morgenmad serveres udendørs på terrassen, så nyd dagens første måltid i solen, og slap af bagefter på stranden - som heldigvis kun er en kort gåtur væk.

Rosemary

Rosemary ligger i et roligt område nær centrum af den lille landsby Paleochora, som du kan nå til fods. I kort afstand finder du også landsbystrandene Pachia Ammos og Chalkia. Lejlighederne er flot indrettet i lyse farver og 3-værelses lejlighederne rummer hele familien - op til 6 personer.