Rosemary

Rosemary ligger i et roligt område nær centrum af den lille landsby Paleochora, som du kan nå til fods. I kort afstand finder du også landsbystrandene Pachia Ammos og Chalkia. Lejlighederne er flot indrettet i lyse farver og 3-værelses lejlighederne rummer hele familien - op til 6 personer.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rosemary er et fint lejlighedshotel og ejeren Andoniki Grigoraki var færdig med at bygge hotellet i sommeren 2023. Fra Rosemary på Kretas sydkyst kan du komme rundt på øen og opdage en vild og smuk natur med betagende bjerge og dale. En kort afstikker i løbet af dagen til Chania eller Rethymnon anbefales.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen findes på Hotel Poseidon Apartments i løbet af dagen. Lejer du en bil, er der parkering ved siden af hotellet, som er gratis for hotellets gæster.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Paleochora

Libyan Princess

Libyan Princess er et af Paleochoras mest moderne hoteller. Her holder du ferie i komfortable deluxe-værelser og kan læne dig tilbage og slappe af i de komfortable solstole ved poolområdet eller tage i fitness for at træne. Hotellet ligger centralt i Paleochora med tavernaer og butikker i gåafstand, og du kan også gå til stranden på ingen tid.

Poseidon Crete

Lejlighedshotellet Poseidon Crete ligger lige ved stranden i Paleochora på det sydlige Kreta. Her kan du nyde fine sandstrande, storslået natur og charmerende græsk landsbystemning. Hotellet ligger i gåafstand fra hyggelige tavernaer, barer og butikker.

Rea

Hotel Rea ligger lige i centrum af Paleochora. Hotellets morgenmad serveres udendørs på terrassen, så nyd dagens første måltid i solen, og slap af bagefter på stranden - som heldigvis kun er en kort gåtur væk.