Rea

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Rea ligger lige i centrum af Paleochora. Hotellets morgenmad serveres udendørs på terrassen, så nyd dagens første måltid i solen, og slap af bagefter på stranden - som heldigvis kun er en kort gåtur væk.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stille og roligt familie hotel.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 28 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Et dejligt familiehotel beliggende på en lille sidegade midt i Paleochora. Morgenmaden kan du vælge at spise udendørs på terrassen. Ca. 100 meter til hovedgaden med mange restauranter og caféer.

Gratis wifi i receptionen. Receptionen er åben om dagen. Ved ankomsten stopper bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke. I tilfælde af sen afgang kan gæsterne anvende brusere og bagageopbevaring. Lokaltrafik, der kan opfattes som forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad

Alle hoteller i Paleochora

Libyan Princess

Libyan Princess er et af Paleochoras mest moderne hoteller. Her holder du ferie i komfortable deluxe-værelser og kan læne dig tilbage og slappe af i de komfortable solstole ved poolområdet eller tage i fitness for at træne. Hotellet ligger centralt i Paleochora med tavernaer og butikker i gåafstand, og du kan også gå til stranden på ingen tid.

Poseidon Crete

Lejlighedshotellet Poseidon Crete ligger lige ved stranden i Paleochora på det sydlige Kreta. Her kan du nyde fine sandstrande, storslået natur og charmerende græsk landsbystemning. Hotellet ligger i gåafstand fra hyggelige tavernaer, barer og butikker.

Rosemary

Rosemary ligger i et roligt område nær centrum af den lille landsby Paleochora, som du kan nå til fods. I kort afstand finder du også landsbystrandene Pachia Ammos og Chalkia. Lejlighederne er flot indrettet i lyse farver og 3-værelses lejlighederne rummer hele familien - op til 6 personer.