Hjemrejse

I følge internationale hotelregler skifter hoteller og lejligheder gæster kl. 12.00, men i visse tilfælde kan det ske et par timer tidligere. Derefter skal rengøringspersonalet ordne værelset til nye gæster. Sker afrejse sent på dagen/aftenen, vil vi tilstræbe, at der er adgang til et fælles værelse, hvor du kan skifte tøj før afrejsen. I den forbindelse kan det være, at det er muligt at beholde sit værelse frem til afrejsen. Man kan forhøre sig i receptionen. Det er hotellet, der vurderer, om dette er muligt, da der kan ankomme andre gæster, som dermed ikke gør det muligt at beholde værelset. Hvis det er muligt vil det oftest være imod et gebyr som oplyses af hotellet og som afregnes direkte med hotellet. Det er kun muligt at forhøre om denne mulighed på rejsemålet og er noget som man selv sørger for. Er der bestilt halv-/helpension på hotellet, eller bor du på et hotel med All Inclusive eller Semi Inclusive, skal du være opmærksom på, at der efter kl. 12.00 på hjemrejsedagen ikke længere er adgang til dette.

Det er den rejsendes eget ansvar at nå transferbussen i tide, og der bliver ikke ledt efter gæster, som ikke er ved bussen til det aftalte tidspunkt. Hvis man ikke når bussen, er transport til lufthavnen for egen regning.

Hjemrejsetidspunktet oplyses af rejselederen – personligt eller ved opslag på hotellet. Hvis du selv kører til lufthavnen/kun har købt flybillet, skal du altid kontakte vores rejseledere 24 timer før hjemrejsen med henblik på seneste check-in tid og afgangstidspunkt, da det kan ændre sig under ferien. Bemærk, at alle tidspunkter er forventede, og der kan derfor opstå afvigelser. Der er normalt mødetid senest 2 timer før flyafgang ved hjemrejsen.