På rejsemålet

Her finder du nyttig information om rejsemålet, som er inddelt i menuer nedenfor. 

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 20 19 00 eller på mail på salg@apollorejser.dk

Værd at vide om hotellet

Her har vi samlet al information, der omhandler hotellet. Læs om værelser, klassificering, indkvartering og mm.

Læs om hotellet her

Rejsemålsinformation

Her finder du information omkring forhold på rejsemålet, afstande, drikkepenge, insekter og dyr samt meget andet.

Læs om rejsemålet her

Ankomst og hjemrejse

Her kan du læse meget mere omkring transfer, ankomsten til hotellet og hjemrejsen her. 

Læs om ud- og hjemrejse her

Sygdom

Hvis du skulle være så uheldig at blive syg under ferien og har brug for lægehjælp, er det vigtigt, at du gemmer lægeerklæring, regninger og anden dokumentation fra den behandlende læge. Dokumentationen skal benyttes til evt. senere henvendelse til eget forsikringsselskab. Du er selv ansvarlig for at få udleveret lægeerklæring o.l., og Apollo kan ikke påtage sig at fremskaffe dette på dine vegne.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og trykfejl i tryksager og på vores hjemmeside. Der kan desværre sket det, at vi af grunde, som ligger uden for vores kontrol, kan være nødsaget til at ændre f.eks.: Udflugter/ rundrejser, hvis der er for få tilmeldinger. Flyrute, hvis flyselskabet ændrer rute. Afrejsetidspunkt, hvis flyselskabet ændrer afrejsetidspunkt. Flyvetid, hvis flyselskabet ændrer flyvetid. Flyselskab, hvis der opstår uforudsete problemer hos flyselskabet, eller vi sammenlægger flyvningen med en anden for at undgå annullering af rejsen pga. for få tilmeldinger. Hotel, hvis vores samarbejde med hotellet ophører, f.eks. pga. forringet service fra hotellets side.

Rejseledere

Med mindre andet er nævnt, er rejsen inkluderet skandinavisk rejselederservice, og du kan på rejsemålet møde rejseledere fra såvel Sverige og Norge som Danmark. Vi tilstræber, at der vil være en dansk rejseleder på rejsemålet. Rejselederne træffes på vores servicekontor, på særlige tidspunkter på visse hoteller eller via servicetelefonen. Du modtager en sms med information, når du ankommer til rejsemålet.

På visse rejsemål forekommer det, der er engelsktalende rejseledere, og somme tider er der slet ingen rejselederservice.

Læs mere om vores service på destinationen »


Tilvalg på rejsemålet

Børneprodukter

På vores bedste familiehoteller er der både svømmeskole og børneklub, og på de fleste kan du også forudbestille klapvogn og barneseng.

Læs mere om tilvalg til børn her

Måltider på hotellet

Det er dejligt og nemt at spise på hotellet, men hvad indgår typisk i halvpension, og hvad betyder All Inclusive Ultra? 

Læs mere om de forskellige måltider

Udflugter

Gør ferien ekstra mindeværdig med en udflugt! Se vores store udflugtsprogram til mange forskellige rejsemål her.

Se udflugter med Apollo her