Club-værelser

Pæne club-værelser beliggende i en separat bygning i en mere rolig del af hotellet, et stykke væk fra familieaktiviteter. Der er to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. 4. person skal være barn, der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter samt Nespressomaskine. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

  • Bemærk at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
  • Gæster der bor i club-værelser (kaldet Bay Club på hotellet) har separat indcheckning og et separat poolområde med adgang til infinitypool.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser

Pæne og rummelige deluxe-værelser med to mindre dobbeltsenge eller en større. Hvis værelset har en større dobbeltseng, har det også en sovesofa for 2 personer eller mulighed for ekstraopredning for 1 person. 4. person, der skal være barn, deler ordinær seng. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Minibar (mod forespørgsel og betaling). Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling (Gratis wifi i lobby). Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Bemærk at værelserne ligger i separate bygninger nær familiepoolen og legepladsen.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Moderne og rummelige dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to separate senge. Ekstraopredning for barn i delt ordinær seng. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Minibar (mod forespørgsel og betaling). Strygefaciliteter. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling (Gratis wifi i lobby). Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.