Club-værelse

Club-værelser med balkon og havudsigt. Værelserne er placeret i en separat bygning i en lidt roligere del af hotellets område, væk fra alle familiens aktiviteter. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition, deponering. Minibar mod betaling. Nespressomaskine, el-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Fordele for gæster i Club-værelser:

Adgang til et separat poolområde med en infinity-pool. (Club-værelserne kaldes Bay Club af hotellet.)

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelserne er beliggende i separate bygninger nær familiepoolen og legepladsen. To mindre dobbeltsenge eller en større dobbeltseng. Hvis værelset har en større dobbeltseng, har det også enten en sovesofa for 2 personer eller mulighed for ekstra opredning for 1 person. 4. person deler ordinær seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar (mod forespørgsel og betaling). El-kedel samt kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser samt toilet. Balkon.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Børn deler ordinær seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar (mod forespørgsel og betaling). El-kedel samt kaffe/te. Strygefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon med havudsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.