Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.

Ugens deal: Dubai & Emiraterne

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til De Forenede Arabiske Emirater i afrejseperioden 1/7 2023 - 13/4 2024. Gælder nye bookinger der bookes fra den 25/5 og senest den 4/6.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mövenpick Resort Al Marjan har tre udendørs pools og en dejlig privat strand, der er 300 meter lang. En pool er kun for voksne, og en er en børnepool i børneklubben. Ude i havet er der en stor tømmerflåde med blandt andet rutsjebaner. Ved de forskellige pools og på stranden er der solstole og parasoller samt poolhåndklæder.

Hotellet har flere restauranter og barer. The Market er hotellets buffetrestaurant og serverer morgenmad, frokost og middag. MöCa serverer morgenmad, frokost, middag, forskellige typer kager og her kan du forkæle dig med chokolade i caféens "Chocolate Hours". The Beach House serverer tacos, burritos, burgere, salater og pizza. Boons serverer klassiske retter såsom Moules Frites og Crêpes Suzette. Ula Restaurant and Bar serverer retter fra sen formiddag til sen aften. Her kan du også høre musik, nyde solnedgangen og bade i en pool kun for voksne. Øverst på hotellet ligger Neo Sky Bar med 360 graders udsigt og her kan du få et udvalg af mad fra det japanske, middelhavs- og mexicanske køkken samt en god drink.

Børneklub drevet af hotellet med engelsktalende personale. Der er også en legeplads og en børnepool.

På Mövenpick Resort Al Marjan Island er der et veludstyret fitnessrum, der er åbent 24 timer i døgnet, som er gratis at besøge. Spa med massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet består af to bygninger på henholdsvis 11 og 9 etager.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke checke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. sodavand og vand
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet) inkl. sodavand og vand
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i the Markedet, kl. 06.30-10.30
 • Frokostbuffet i the Markedet, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i the Markedet, kl. 18.30-22.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-22.00. Neo Sky Bar og Ula Beach Lounge er ikke inkluderet i hotellets All Inclusive-pakke.

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår desuden:

 • À la carte frokost eller middag i Beach House, åbent kl. 09.00 til solnedgang
 • Brunch i Boons, kl. 13.00-16.00, søndage
 • À la carte middag i Boons, kl. 18.30-22.30
 • Drikkevarer i baren på Boons, kl. 16.00-24.00
 • Drikkevarer i baren Neo Sky Bar, åben kl. 17.00 til sent

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra frokost på ankomstdagen og afsluttes med morgenmad på afrejsedagen eller fra middag på ankomstdagen til frokost på afrejsedagen. Drikkevarer inkluderet indtil kl.12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ras al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - sommer 23

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras al Khaimah er et perfekt hotel for både voksne og børn. Her findes en 650 meter lang sandstrand og skønne pools. Få en ekstra nem og skøn ferie ved at tilkøbe All Inclusive.

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - et hotel med en privat strand og med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed, er der god service og mange pools på hotellet.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - vinter 23/24

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. En varm velkomst til dette familiehotel ved stranden i Ras Al Khaimah!