The Cove Rotana Resort

The Cove Rotana Resort ligger på en smuk privat sandstrand i Ras Al Khaimah med en fantastisk udsigt over Den Arabiske Golf. Hotellet er bygget som en nubisk landsby med en følelse af luksus, arabisk charme og service i topklasse. Svøm i de afslappende infinity-pools, og nyd den fantastiske spa. For golfspillere ligger Tower Links Golf Club kun 15 minutter fra hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Cove Rotana Resort har en 600 meter lang privat sandstrand og flere pools, herunder 2 infinity-pools, hvoraf den ene har en aldersgrænse på 16 år, og 2 børnepools, hvoraf den ene har vandrutsjebaner. Komfortable solstole og parasoller kan lånes ved poolerne og på stranden. Pool- og strandhåndklæder indgår.

Morgenmad, frokost og middag serveres i buffetrestauranten Cinnamon All Day Dining, som serverer både internationale og orientalske specialiteter, som man kan nyde indendørs eller på terrassen. Hotellet har også flere à la carte-restauranter, bl.a. Basilico Mediterranean Restaurant, som serverer det bedste fra det italienske køkken og også byder på brunch om søndagen. Nede ved stranden byder Breakers Beach Bar & Lounge på drinks og internationale retter. Der er flere stilfulde barer og lounges, bl.a. en poolbar. På Swing er der drinks og lette snacks på menuen. Og på Sunset Ice Café kan du få is!

Fitnessrum tilbyder en række fitnesshold, bl.a. vandaerobic, kickboksning, bootcamp og beachvolley. Du kan også deltage i morgenyoga, dart, bordtennis, volleyball og salsa. Hoteldrevet børneklub for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Spa, aldersgrænse 16 år - med jacuzzi, sauna og dampbad gratis, spa-behandlinger mod betaling. Vandsport mod betaling. Aftenunderholdning seks aftener om ugen med live musik, danseshows, lysshows og dans.

Gratis wifi på hele hotellet. Store afstande mellem hotellets faciliteter, stranden

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

Morgenmad og middag serveres som buffet i restauranten Cinnamon All Day Dining, henholdsvis fra kl. 07.00 til 10.30 og fra kl. 18.00 til 21.30.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i Cinnamon All Day Dining-restauranten, kl. 07.00-10.30
  • Frokostbuffet i Cinnamon All Day Dining-restauranten kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i Cinnamon All Day Dining-restauranten, 18.00-21.30
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i poolbaren, 11.00-23.00

Bemærk at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er tilgængeligt fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Ras Al Khaimah vokser hurtigt, og der er mange byggeprojekter i gang i hele emiratet.

Alle hoteller i Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island - sommer 2024

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. En varm velkomst til dette familiehotel ved stranden i Ras Al Khaimah!

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Oplev beduinernes tusindeårige hemmelighed i den arabiske ørken. På Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i ørkenens ro blandt sanddyner og den fascinerende kultur. Din ferie vil være fyldt med uforglemmelige dage og stjerneklare nætter. Hotel Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bookes som en kombinationsrejse med afrejse om mandagen.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.

Hampton by Hilton Marjan Island - vinter 24/25

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. Varmt velkommen til dette afslappede hotel ved stranden i Ras Al Khaimah!