Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

 • • Stort og skønt spaområde
 • • Poolområde helt ned til stranden
 • • Høj kundetilfredshed

Hotel Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah ligger som en hvid perle i havet. Hotellet har en skøn beliggenhed på den kunstige palme, mens du samtidig kan nyde at bo nær det pulserende storbyliv i Dubai. Slap af ved poolområdet, stranden eller ved hotellets elegante spa.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser plus for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt i alt et rigtig dejligt hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah i Dubai strækker poolområdet sig helt ned til den private strand 200 meter lange strand med sand, som er hentet fra Oman. Ved den store pool findes børnesektion og separat børnepool. Der findes også en pool med svømmebaner. Gratis solstole og parasoller samt håndklæder ved pool og strand.

Restaurant Social by Heinz Beck serverer prisbelønnet italiensk a la carte-middag hver aften med fantastisk udsigt over Dubai. Restaurant Lao byder på mad fra Sydøstasien. Palm Avenue er en moderne europæisk inspireret restaurant. Mezzerie er hotellets internationale buffetrestaurant, der tilbyder morgenmad, frokost og middag, udover restaurantens a la carte-menu. Besøg Peacock Alley for en skøn og klassisk afternoon tea, med friskt bagværk, te eller kaffe. Baren Serafina har live-underholdning og cocktails i luksuriøse omgivelser om aftenen. Restauranterne har en varieret dresscode, men åbne sko, shorts, ærmeløse overdele og gennemsigtigt tøj er generelt ikke tilladt.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitness-faciliteter med havudsigt. Hotellet har også en meget stor og flot spa med mange faciliteter som gratis jacuzzi og sauna. Der er også VIP-rum med hamam, jacuzzi, sauna og et stort antal behandlinger mod betaling. Tennis, udstyr og eventuelle tennistimer mod betaling. Vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Spillerum med blandt andet PlayStation. Tre gange om dagen, seks dage om ugen kører en hotelbus til Mall of the Emirates og Aquaventure Waterpark. Lokaltrafik.

Club Lounge
Gæster som bor i club-værelser har adgang til The Waldorf Astoria Club Lounge på 5. etage. Loungen er åben fra kl. 07.00 til 21.30. Her tilbydes morgenmad, snacks og drinks i luksuriøse omgivelser. Privat check-in og check-out er også inkluderet samt ekstra wifi.

Måltider

Vinter: Halvpension. Nytårsmiddag.
Sommer: Halvpension.

Halvpension omfatter morgenmads- og frokost- eller middagsbuffet på restaurant Mezzerie. Ønsker man at spise middag i en af hotellets a la carte-restauranter, fratrækkes 175 AED pr. person og dag.

Værd at vide

 • Dubai er i stærk vækst, og der foregår en kontinuerlig konstruktion af bygninger. I området udenfor Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah er der for tiden byggearbejde.
 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Altid på vores eksklusive hoteller

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde