JA Palm Tree Court

På Hotel JA Palm Tree Court indfinder feriefølelsen sig hurtigt. Med privat strand og tre pools, er du altid i nærheden af skønne bademuligheder. Når det gælder dagens måltider, venter der et stort udbud af restauranter med mad fra hele verden. Desuden er her også en skøn spa og sjove aktiviteter - perfekt for hele familien.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/8 2024 - 14/4 2025. Book senest den 28/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Junior-suiter 1-4 personer, heraf 1 børn. Junior Premium for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

A Palm Tree Court er en fredelig oase i grønne omgivelser i Jebel Ali, lige ved en 800 meter lang privat sandstrand. Skift til dejlige havbade med en dukkert i en af hotellets pools. Der er en separat børnepool, og en af de større pools har en børnesektion. Gå ikke glip af Just Splash Park med vandrutsjebaner. Børn under 100 cm må ikke køre i vandrutsjebanerne og børn mellem 100 cm og 120 cm skal være i følge med en voksen. Just Splash pad/pool til de mindste. Solstole og parasoller kan lånes, ligesom pool-/strandhåndklæder. Bliver du tørstig i varmen, er der en poolbar i poolen.

JA Palm Tree Court er en del af JA The Resort, som også omfatter hotellerne JA Beach og JA Lake View. I alt er der mellem de tre hoteller masser at prøve i form af mad og et væld af aktiviteter og træning at prøve. Som gæst hos JA Palm Tree Court kan du benytte dig af hele sortimentet.

På JA Palm Tree Court er der La Fontana, hotellets buffetrestaurant med internationale retter, White Orchid restaurant, som byder på moderne sydøstasiatiske retter, Tram Pool and Terrace, et udendørs spiseområde for sæsonbestemte delikatesser og Anchor, ved poolen, som serverer lette måltider/snacks og forfriskninger. Derudover er der Tram Bar for snacks og forfriskninger ved poolen og La Fontana, en poolbar. Og gå ikke glip af at besøge White Orchid Lounge for hotellets signaturcocktails. I JA The Resort området er der også mange flere restauranter og barer, du er velkommen til at besøge.

For børnene er der en legeplads og børneklub, for teenagere er der en egen klub i hotellets regi. Gratis adgang til fitnessrum, bordtennis, beachvolley, fodbold og meget mere. Mod betaling kan du blandt andet spille tennis, squash, minigolf eller tage en runde på hotellets 9-hullers golfbane. Der er en skydebane og en stald på hotellet, og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter på stranden, alt sammen mod betaling. Hotellet har også en spa med udsigt over stranden, der tilbyder et udvalg af forkælelsesbehandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Det nærmeste center er indkøbscentret IBN Battuta, som ligger omkring 15 kilometer fra hotellet. Marina Mall indkøbscenter ligger omkring 35 kilometer fra hotellet. Gratis hotelbusser afgår dagligt tur/retur til IBN Battuta indkøbscenter. Der er også busser til indkøbscentret Mall of the Emirates og shoppingcentret Dubai Mall. Pladser på busserne bestilles i receptionen.

Aldersgrænse

Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på dette hotel uden at en forælder ledsager dig.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag som nedenfor)

Halvpension består af morgenmadsbuffet og frokost eller middag. Måltider kan indtages fra buffeten på restaurant La Fontana, IBN Majed (ved Ja Beach) eller 81 (ved JA Lake View) alternativt fra en menu à la carte restauranter i området og derefter inkludere en forret, en hovedret og en dessert . En voucher/kredit på 150 AED/voksen eller 125 ADE/barn og dag fratrækkes maden. Beløb, der overstiger værdien af voucheren, betales direkte til hotellet. Drikkevarer betales separat og er ikke inkluderet i værdibeviset. Nogle begrænsninger kan være gældende.

Når voksne køber halvpension, spiser børn op til 11 år gratis.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Dubai Jebel Ali

JA Beach - sommer 2024

Hotel JA Beach ligger midt på den lange sandstrand tilbyder flere aktiviteter og et udvalg af måltider. Tilbring dagen med skønne stunder ved poolen, dyp i havet og gåture langs med hotellets marina.

JA Beach - vinter 2024/25

Velkommen til det luksuriøse Apollo Sports-hotel JA Beach, hvor sport og aktivitet møder afslapning! Nyd solen og svøm på den palmekantede sandstrand eller ved de dejlige poolområder og spis godt på førsteklasses restauranter. Vil du holde dig aktiv i ferien, så pak dit træningstøj og gør dig klar til en aktiv ferie!