Rejser til Abu Dhabi

Abu Dhabi:

  • • Luksuriøs verdensmetropol
  • • Fantastiske shoppingmuligheder
  • • En af verdens bedste bystrande

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Flyv med Etihads dreamliner. God plads, lækker mad og drikke, samt stort underholdningsprogram!

Rejs til Abu Dhabi for en solskins ferie med futuristiske skylines, internationalt køkken til alle prisklasser og store sandstrande. Abu Dhabi er et emirat i De Forenede Arabiske Emirater. Det er også navnet på landets hovedstad, hvor moderne luksus møder kultur og tradition. På Yas Island i udkanten af Abu Dhabi by er der flere forlystelsesparker, vandlande og madoplevelser samlet på ét sted, mens bymidten er fyldt med historiske steder og den arabiske kultur.Fakta om Abu Dhabi

Tidsforskel

Dansk tid +2 timer (ved dansk sommertid) og +3 (ved dansk vintertid).

Valuta

Valutaen i De Forenede Arabiske Emirater hedder Arabiske Dirham (AED). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Restauranter

Der findes et stort udbud af restauranter. Alkohol kan ikke købes i almindelige butikker, men serveres kun i hotellets restauranter og barer.

Transfer

Fra lufthavnen i Dubai til hotellerne tager det ca. 1,5-2 timer. Tiden afhænger af trafiksituationen. Bemærk, at Dubais Lufthavn har meget strenge regler for parkering af busser, minibusser og biler i lufthavnen. Derfor kan ventetiden inde i lufthavnen være cirka 30-60 min. Det skyldes, at busserne ikke må komme ind i terminalen, før alle gæster har forladt bagageområdet. Trafikken i lufthavnen kan også påvirke ventetiden.

Fra lufthavnen i Abu Dhabi til hotellerne tager det ca. 30-60 minutter afhængig af trafiksituationen.

I nytårsweekenden (31/12-1/1) kan transferen tage op til 1 time ekstra på grund af diverse arrangementer. Transfer foregår normalt uden Apollo-personale.

Strande

Lange hvide strande tæt på centrum.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 24°c
feb 25°c
mar 28°c
apr 32°c
maj 36°c
jun 38°c
jul 39°c
aug 40°c
sep 38°c
okt 35°c
nov 30°c
dec 26°c
8,6 ud af 10 Abu Dhabi
Vores gæsters vurdering, Baseret på 116 anmeldelser

Andre rejsemål De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Velkommen til Dubai, Mellemøstens svar på Miami – en metropol der opfylder alle dine drømme! I Dubai kan du spille golf om morgenen, bade i 25 graders varmt vand om dagen og afslutte med lidt skiløb om aftenen. Dubai passer til alle: børnefamilier, ferie med vennen/veninden, singler, par, luksuselskere og rejsende på budget. Her venter vidunderlige strande og aktiviteter i en uendelighed! Og prikken over i’et – når du rejser til Dubai tager flyveturen kun ca. 6 timer.

Ajman

Oplev Dubais ukendte lillebror Ajman – De Forenede Arabiske Emiraters allermindste emirat. Der er kun en kort køretur i bil til den sprudlende storby Dubai, men der venter en helt anden atmosfære i Ajman med et roligere tempo. Her kan du bo på lækre hoteller midt på den lange, hvide sandstrand.

Ras Al Khaimah

Derfor skal du rejse til Ras Al Khaimah: Smukke hvide sandstrande og solsikkert Krystalklart vand og svajende palmer Pris-overkommelige og gode hoteller Spændende udflugter som f.eks. verdens længste zipline