Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger lige uden for Paphos med både havnen og slottet i gåafstand. Omkring hotellet er der flere restauranter og butikker, og du kan nå Pachyammos-stranden på få minutter. Morgenmadsbuffet er inkluderet og der kan tilkøbes halvpension.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Veronica Hotel har en dejlig have med et stort poolområde med pool, børnepool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum.

I hotellets buffetrestaurant kan du spise morgenmad og middag. Frokosten serveres i hotellets kombinerede pool- og snackbar. Bar i lobbyen.

Gratis wifi på fællesområder. Køleskabe er tilgængelige efter forespørgsel i receptionen. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden. Hvis du vil tage den lokale bus ind til Paphos, er der et busstoppested lige uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-09.30 og middagen kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller i Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet af Paphos på Cyperns sydvestlige kyst. Slap af ved hotellets poolområde, og planlæg dagens og ugens aktiviteter. Golfentusiaster kan prøve en af de nærliggende golfbaner. Hotellet har flere restauranter, og uden for hotellet finder du flere restauranter og barer. Morgenmad indgårt, og for en mere bekvem ferie kan du tilføje halvpension.

Constantinou Bros Athena Beach

Lige over havet og stranden i Paphos i det sydvestlige Cypern ligger Constantinou Bros Athena Beach , et stort hotel med flere pools, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, men du kan også tilkøbe alle måltider, eller blot nogle, og du kan vælge at bo i en junior-suite med privat pool eller i et superior-værelse med adgang til en delt pool.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel er et elegant og stilfuldt hotel med egen strand og et stort og dejligt poolområde med to pools. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Der er flere restauranter og barer på hotellet, og tilkøber du hel- eller halvpension eller All Inclusive, venter et stort udvalg af restauranter med god mad og service i top. Du kan spille tennis eller slappe af i hotellets spa.