Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel er et elegant og stilfuldt hotel med egen strand og et stort og dejligt poolområde med to pools. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Der er flere restauranter og barer på hotellet, og tilkøber du hel- eller halvpension eller All Inclusive, venter et stort udvalg af restauranter med god mad og service i top. Du kan spille tennis eller slappe af i hotellets spa.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-3 personer. 2-værelses suiter for 1-3 personer. 2-værelses suiter superior for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel tilbyder et stort og dejligt poolområde med to pools, der er flettet sammen i to niveauer. Her finder du også jacuzzi, solstole og parasoller og pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Der er også en indendørs pool med jacuzzi, som er opvarmet i april. Solsenge og parasoller er inkluderet på stranden.

I hotellets restaurant Estia serveres morgenbuffet, frokost og middag. Der er også to à la carte restauranter, Kymata og À la carte Restauranta, hvor Kymata serverer det bedste fra køkkenerne omkring Middelhavet. Dresscoden - lange bukser til mænd ved middage i à la carte-restauranterne. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Hotellet har også fem barer, herunder en sportsbar og en poolbar.

Hotellet har også en dejlig spa, der blandt andet byder på to saunaer, hvoraf den ene er for naturister og en dampsauna. Der er også en indendørs pool, som er opvarmet i april, og et fitnessrum til gratis brug. Skønhedsbehandlinger mod betaling. Bordtennis. Opbevaringsrum til golftasker. Tennis med udstyr og aftenbelysning medfølger. Levende musik et par aftener om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet ligger lige over Pioneer Beach og afstanden kan variere alt efter hvor på hotellet du bor, op til 100 meter. To kilometer til Paphos centrum og tre kilometer til Paphos fiskerihavn.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)
 • All Inclusive Ultra

Morgenmadsbuffeten serveres i restauranten Estia, kl. 07.30-11.00. Frokosten i Kymata-restauranten, i poolbaren eller i Estia-restauranten, kl. 13.00-15.30. Tilkøber du halvpension, er middagsbuffet inkluderet i restauranten Estia, og tilkøber du helpension, kan du vælge mellem at spise middagsbuffet i restauranten Estia eller middag i en af à la carte-restauranterne Kymata og À la carte Restauranta, kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Estia, kl. 07.30-11.00
 • Frokost i restauranten Estia, kl. 13.00-15.30
 • Frokost i Kymata-restauranten og i poolbaren, kl. 12.00-16.00.
 • Snacks, desserter og is i poolbaren og i Kymata-restauranten, kl. 16.30-18.00
 • Middagsbuffet i restauranten Estia, kl. 19.00-22.00
 • Middag i à la carte-restauranterne À la carte Restauranta og i Kymata, kl. 19.00-22.00
 • Minibaren på værelset fyldes ved ankomst med sodavand, øl, en flaske vin og forskellige lokale alkoholdige drikkevarer, genopfyldning mod betaling
 • Kapsler til kaffemaskinen på værelset - genopfyldes hver dag
 • En flaske vand på værelset, genopfyldes hver dag
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i enhver af hotellets barer, kl. 11.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra tidspunktet for check-in på ankomstdagen til samme tidspunkt for check-out på afrejsedagen.

Alle hoteller i Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet af Paphos på Cyperns sydvestlige kyst. Slap af ved hotellets poolområde, og planlæg dagens og ugens aktiviteter. Golfentusiaster kan prøve en af de nærliggende golfbaner. Hotellet har flere restauranter, og uden for hotellet finder du flere restauranter og barer. Morgenmad indgårt, og for en mere bekvem ferie kan du tilføje halvpension.

Constantinou Bros Athena Beach

Lige over havet og stranden i Paphos i det sydvestlige Cypern ligger Constantinou Bros Athena Beach , et stort hotel med flere pools, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, men du kan også tilkøbe alle måltider, eller blot nogle, og du kan vælge at bo i en junior-suite med privat pool eller i et superior-værelse med adgang til en delt pool.

Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger lige uden for Paphos med både havnen og slottet i gåafstand. Omkring hotellet er der flere restauranter og butikker, og du kan nå Pachyammos-stranden på få minutter. Morgenmadsbuffet er inkluderet og der kan tilkøbes halvpension.