Constantinou Bros Athena Beach

Lige over havet og stranden i Paphos i det sydvestlige Cypern ligger Constantinou Bros Athena Beach , et stort hotel med flere pools, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, men du kan også tilkøbe alle måltider, eller blot nogle, og du kan vælge at bo i en junior-suite med privat pool eller i et superior-værelse med adgang til en delt pool.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser 2-3 personer. Superior-værelser med delt pool for 2-3 personer. Familie-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service og betjening
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Flere dejlige pools, herunder en kun for voksne og to separate børnepools med forskellige vandlege og plaskområder. Alle over 120 cm kan også rutsje frit i de to vandrutsjebaner der er på hotellet. Der er også jacuzzier i alle pools. Der kan lånes solstole, parasoller og poolhåndklæder. Stranden under hotellet er sandstrand med nogle klipper og sten.

Restauranten Atrium serverer morgenmadsbuffet, frokost og middag. Zephyr Restaurant, der kun er for voksne, serverer morgenmadsbuffet og middag fra en à la carte-menu. Både Adonis Mediterranean og den italienske restaurant Leda serverer lette frokoster, snacks, slik og is om eftermiddagen samt udvalgte smagsoplevelser fra henholdsvis Middelhavet og Italien fra en à la carte-menu til middag. På stranden serverer Helios Beach Bar lette frokoster og snacks om eftermiddagen. Når tørsten melder sig, kan den slukkes i hotellets cocktailbar Nectar, i Helios Beach Bar eller i poolbaren. Der er også en poolbar kun for voksne. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. På à la carte-restauranterne er der en dresscode for mænd om aftenen; lange bukser, lukkede sko og t-shirts med ærmer. I buffetrestauranten er knælange shorts tilladt.

Hotellet har en dejlig spa med sauna og dampbad samt en række behandlinger mod betaling. Der er også en indendørs pool og et fitnessrum med cardiomaskiner, som man kan benytte gratis. Bordtennis, boccia og shuffleboard er også inkluderet. Børneklub på stedet for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Der er gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Atrium kl. 07.30-10.30
 • Morgenmadsbuffet, kun for voksne, i restaurant Zephyr, kl. 08.00-11.00
 • Frokostbuffet i restauranten Atrium kl. 12.30-14.30
 • Let frokost i buffetrestauranten Ledra eller i à la carte-restauranten Adonis, kl. 12.00-16.00
 • Snacks i Helios Beach Bar, kl. 12.00-17.00
 • Eftermiddagskaffe og is på restaurant Ledra, kl. 12.30-16.00
 • Eftermiddagskaffe og is i restaurant Adonis - hvis vejret tillader det, kl. 12.00-16.00
 • Middagsbuffet i restauranten Atrium kl. 18.30-22.00
 • À la carte-middag to gange om ugen i restauranterne Zephyr og Ledra fra kl. 19.00-23.00, sidste bestilling kl. 21.30
 • Lokale og nogle internationale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum i nogle af hotellet barer, kl. 10.00-00.30
 • I tilfælde af sen ankomst serveres der snacks i Ledra-restauranten med sidste bestilling kl. 00.45

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd som identifikation. All Inclusive er gyldigt indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet af Paphos på Cyperns sydvestlige kyst. Slap af ved hotellets poolområde, og planlæg dagens og ugens aktiviteter. Golfentusiaster kan prøve en af de nærliggende golfbaner. Hotellet har flere restauranter, og uden for hotellet finder du flere restauranter og barer. Morgenmad indgårt, og for en mere bekvem ferie kan du tilføje halvpension.

Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger lige uden for Paphos med både havnen og slottet i gåafstand. Omkring hotellet er der flere restauranter og butikker, og du kan nå Pachyammos-stranden på få minutter. Morgenmadsbuffet er inkluderet og der kan tilkøbes halvpension.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel er et elegant og stilfuldt hotel med egen strand og et stort og dejligt poolområde med to pools. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Der er flere restauranter og barer på hotellet, og tilkøber du hel- eller halvpension eller All Inclusive, venter et stort udvalg af restauranter med god mad og service i top. Du kan spille tennis eller slappe af i hotellets spa.