Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine - kapsler indgår ikke, men kan købes på hotellet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning til en tredje person. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine - kapsler indgår ikke, men kan købes på hotellet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 2-3 personer.

Familie-suite

Familie-suiter med balkon og havudsigt. Et soveværelse og et opholdsrum. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine - kapsler indgår ikke, men kan købes på hotellet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. To badeværelser, begge med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 47 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suite med privat pool

Junior-suiter med privat pool, terrasse i stueplan med solstole og havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine - kapsler indgår ikke, men kan købes på hotellet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 31 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon, nogle med havudsigt. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning til en tredje person. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine - kapsler indgår ikke, men kan købes på hotellet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse med delt pool

Superior-værelser med terrasse og udgang til fælles pool. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning til en tredje person. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine - kapsler indgår ikke, men kan købes på hotellet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.