1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med enkelt køkkenudstyr, køleskab, mikroovn, brødrister og kogeplader. Nogle værelser har bardisk som spiseplads. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod depositum. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle vender mod havet.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med enkelt køkkenudstyr, køleskab, mikroovn, brødrister og kogeplader. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod depositum. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

Større 1-værelses lejligheder

Større 1-værelses lejligheder med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med enkelt køkkenudstyr, køleskab, mikroovn, brødrister og kogeplader. Nogle værelser har bardisk som spiseplads. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod depositum. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle vender mod havet.

Antal personer: 2-3 personer.