1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med enkelt køkkenudstyr, køleskab, mikroovn, brødrister og kogeplader. Nogle værelser har bardisk som spiseplads. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle vender mod havet.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, brødrister, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt og nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejligheder med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med enkelt køkkenudstyr, køleskab, mikroovn, brødrister og kogeplader. Nogle værelser har bardisk som spiseplads. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod depositum. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle vender mod havet.

Antal personer: 2-3 personer.