1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel, brødrister, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel, brødrister, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe og te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med dobbeltseng. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.